Βαριά ήττα της Εθνικής Γυναικών στη Γερμανία

*ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ 6-0

Δημοσίευση: 28 Νοε 2020 21:20

Με βαριά ήττα από τη Γερμανία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (9ος όμιλος) η Εθνική Γυναικών Ποδοσφαίρου.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε με 6-0 στο «Audi Sportpark» του Ίνγκολσταντ από το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης Γερμανία, που ήδη έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και κατά συνέπεια την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.


Αντίθετα, η ελληνική ομάδα είναι τέταρτη με 7 βαθμούς, κι ενώ για την ολοκλήρωση του γκρουπ απομένουν οι αγώνες ΕΙΡΕ-Γερμανία και Ουκρανία-Μαυροβούνιο. Τα γκολ του γερμανικού συγκροτήματος σημείωσαν οι Χέγκερινγκ (17’), Φρέιγκανγκ (21’, 39’, 45’), Ντάλμαν (72’) και Κρούμπιεγκελ (90+2’).
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Φρομς, Μάιερ, Χέγκερινγκ (46’ Όμπερντορφ), Λάτβεϊν, Ρίου, Μάγου (62’ Κουπολάτη), Ντολμά, Μύριζαν, Κέμπριτζ (61’ Κονιάκ), Φρέιγκανγκ (77’ Σούλερ), Μπιουλ (46’ Κρούμπιεγκελ).
ΕΛΛΑΔΑ: Γαβριηλίδου, Μίτκου, Σιδηρά (83’ Σπυριδωνίδου), Νεφρού, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Στράντζαλη (46’ Χατζηγιαννίδου), Μάρκου, Μωραΐτου (67’ Χαμαλίδου), Βαρδαλή (67’ Πούλιου), Γεωργάντζη (46’ Κοκοβιάδου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass