Φέρνει παίκτες από τη Νότια Αμερική

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΥΟ - ΠΕΝΤΕ ΝΕΑΡΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΡΑ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2020 21:09

Αρχίζει να σχηματίζεται το μεταγραφικό παζλ της ΑΕΛ, καθώς έρχονται μέχρι την Κυριακή δύο παίκτες από τη Νότια Αμερική που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, ενώ η ομάδα βρίσκεται σε ανεύρεση και ενός δεξιού μπακ που θα παίζει και στόπερ.

Αυτές οι τρεις κινήσεις θεωρούνται άμεσης προτεραιότητας, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθούν δύο ακόμα παίκτες, αλλά χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η θέση που θα αγωνίζονται.
Εκτός από μεταγραφές θα υπάρξουν και αποχωρήσεις, καθώς θα δοθούν σύμφωνα με πληροφορίες πέντε παίκτες δανεικοί στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο πλαίσιο που ανέπτυξαν οι δύο ομάδες. Τα ονόματα λογικά θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
Στο μεταξύ χάλασε η μεταγραφή του Μπαράνκο από τον Ολυμπιακό Βόλου. Πληροφορίες της «Ελευθερίας» αναφέρουν ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή διαφώνησε στον χρόνο του συμβολαίου. Η ΠΑΕ ΑΕΛ του πρότεινε 3,5 χρόνια και οι εκπρόσωποι του Μπαράνκο 1,5 χρόνο, αλλά και ποσοστό 50% σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής πάρει μεταγραφή το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει: «Λόγω υπαιτιότητας του ποδοσφαιριστή και της οικογένειάς του, οι οποίοι ήθελαν μικρότερο χρόνο διάρκειας στο συμβόλαιό του, από την αρχική συμφωνηθείσα και ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε ήδη καταβάλει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου το συνολικό τίμημα της μεταγραφής του, ματαιώνεται οριστικά η μεταγραφή του Bruno Barranco στην ΠΑΕ ΑΕΛ. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Ολυμπιακός Βόλου διά του κ. Τσιμπανάκου επέστρεψε στον κ. Κούγια το καταβληθέν ποσό για την αγορά του παίκτη. Παρά τη ματαίωση της μεταγραφής, η συνεργασία με την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα συνεχιστεί και η ΑΕΛ θα παραχωρήσει με δανεισμό σημαντικούς παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου να επανέλθει στις μεγάλες κατηγορίες όπου είναι η πραγματική του θέση».

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΑΡΑ
Όπως έγραψε από την περασμένη εβδομάδα η «Ε», ο Κώστας Κατσάρας επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ με τις ευλογίες του… Αετού Μακρυχωρίου όπου με χθεσινή του ανακοίνωση ανέφερε ότι δεν ήθελε να σταθεί εμπόδιο να πάει στην ομάδα που εκπροσωπεί την πόλη και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία επί ενάμιση χρόνο.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ, μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ με κοινή απόφαση του προπονητή κ. Τάτση Ιωάννη και του κ. Αλέξη Κούγια, επανέρχεται στην ομάδα ως άμεσος συνεργάτης του κ. Τάτση ο διακεκριμένος προπονητής και γυμναστής Κώστας Κατσάρας. Όπως είναι γνωστό, ο Κώστας Κατσάρας ήταν άμεσος συνεργάτης του εξαιρετικού προπονητού της ΑΕΛ κ. Dostanic, που μαζί με τον Θωμά Κυπαρίσση, ήταν οι κύριοι συντελεστές της καταπληκτικής πορείας της ΑΕΛ, την περίοδο 2015-2016, που είχε κατάληξη την πανηγυρική άνοδο της στη Super League».
O Κώστας Κατσάρας, γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 1975 στη Λάρισα. Φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ από το καλοκαίρι του 1996 μέχρι τον Ιανουάριο του 2005, καταγράφοντας συνολικά 204 επίσημες συμμετοχές και 1 γκολ σε Β’ και Γ’ Εθνική. Εργάστηκε ως προπονητής σε όλα τα τμήματα της ΑΕΛ και ήταν ο πρώτος τεχνικός της ΑΕΛ που έχει κοουτσάρει ομάδα στο «Ael Fc Arena». Εργάστηκε ακόμα ως τεχνικός στον Οικονόμο Τσαριτσάνης (επί πέντε χρόνια) και στον Πυργετό. Συνυπήρξε σαν βοηθός με Γιαν Άντερσεν, Νίκο Κωστένογλου, Σάκη Τσιώλη, Ράτκο Ντόστανιτς. Έφυγε όταν ανέλαβε τη λαρισινή ομάδα ο Άγγελος Αναστασιάδης.

 

Η ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ συνεχίζει τις ανακοινώσεις για την αναβολή του αγώνα με τη Λαμία αναφέροντας: «Σύμφωνα με την ΚΥΑ, η ύπαρξη εννέα κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Λαμίας την παραμονή του αγώνα της στο Περιστέρι, ήταν επιβεβλημένη και νόμιμη μόνο γι’ αυτόν τον αγώνα και σύμφωνα με την ΚΥΑ που εφαρμόζεται για τη διεξαγωγή των αγώνων της Super League, έπρεπε τη Δευτέρα 21/12/2020 να πραγματοποιηθούν νέα test Covid στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Λαμίας και εφόσον δεν ανευρίσκονταν τουλάχιστον πέντε νέα κρούσματα, ο αγώνας της ΑΕΛ με τη Λαμία θα έπρεπε να γίνει υποχρεωτικά σήμερα Τετάρτη 23/12/2020, χωρίς όμως τη συμμετοχή των εννέα».

 

Παραιτήθηκε ο Ηρ. Λαζάρου

Παραιτήθηκε χθες από την ΠΑΕ ΑΕΛ για προσωπικούς λόγους ο τιμ μάνατζερ και υπεύθυνος επικοινωνίας Ηρακλής Λαζάρου.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass