Φεύγει ό,τι θυμίζει ...Γρηγορίου

*ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΕ ΑΕΛ *ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΜΑΞΙΜ ΜΑΞΙΜΕΝΚΟ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2021 21:05
Ό,τι θυμίζει Γρηγορίου γίνεται παρελθόν  από την ΑΕΛ, όπως ο Τρούγιτς... Ό,τι θυμίζει Γρηγορίου γίνεται παρελθόν από την ΑΕΛ, όπως ο Τρούγιτς...

Ανασχηματισμός στην ΠΑΕ ΑΕΛ ξεκίνησε προχθές το μεσημέρι και η απόφαση του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια είναι να διώξει παίκτες που θυμίζουν τον τέως τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινήθηκε η απόφαση για λύση συνεργασίας

των Φιλίπ, Πλατέλλα, Γιουνές και Τρούγιτς.
Μάλιστα στην ΠΑΕ ΑΕΛ θεωρούν ότι τόσο αυτοί όσο ίσως και κάποιοι άλλοι παίκτες όπως οι: Βινίσιους, Αλί Γκαζάλ, Τόρζε, Μούζεκ, ήταν άσχημες επιλογές και ακριβοπληρωμένες.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τη λαρισινή ΠΑΕ, σε καμία περίπτωση οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν έδειξαν να δικαιολογούν τα ποσά που είχαν δαπανηθεί γι’ αυτούς. Τα δε ποσά ήταν τα εξής: Τρούγιτς 100.000 ευρώ, Γιουνές 60.000, Φιλίπ 70.000, Πλατέλλας 60.000, Μούζεκ 70.000, Αλί Γκαζάλ 90.000, Βινίσιους 110.000, Τόρζε 130.000, Παπάζογλου 90.000.
Παράλληλα, αναπολούν τους Ντάουντα, Φατιόν, Φιλίπποβιτς, Στάνκοβιτς, Γκοίκοβιτς Ζίφκοβιτς, Καρανίκα (επανήλθε πριν λίγες μέρες), Γκόλια και Μόρα. Σύμφωνα με δήλωση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, οι παίκτες έφυγαν με εισήγηση του πρώην τεχνικού.
Η ποδοσφαιρική ζωή συνεχίζεται για την ΑΕΛ και οι τωρινές συνθήκες φέρνουν την ομάδα σε πολύ δύσκολη θέση για την παραμονή στην κατηγορία, ακόμη και μέσω διαδικασίας μπαράζ αφού απέχει από την τελευταία Λαμία μόλις δύο βαθμούς.
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Εκτός των Τσόσιτς, Κολομπίνο, Μαξιμένκο, Αμπουμπακάρι, Χουσίνιο, Ακούνια, η ΑΕΛ θα προχωρήσει στην απόκτηση τεσσάρων ακόμα παικτών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες συζητάει να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της ένα σέντερ φορ, ένα αριστερό μπακ, ένα εξτρέμ και ένα χαφ.
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ, οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο για την απόκτησή τους.
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΑΞΙΜΕΝΚΟ
Σήμερα αναμένεται στη Λάρισα ο 30χρονος Ουκρανός σέντερ μπακ Μαξιμ Μαξιμένκο, ενώ ο Χουσίνιο πέρασε χθες εργομετρικά τεστ. Οι δύο αυτοί παίκτες όπως και ο Ακούνια που χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους «βυσσινί» δεν υπολογίζονται στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.
Οι παίκτες της ΑΕΛ θα προπονηθούν σήμερα και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη.
Τέλος, χθες οι παίκτες υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού και όλα ήταν αρνητικά.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τα δύο παιχνίδια των επόμενων ημερών που θα γίνουν στην Τούμπα, μετά και το άνετο πέρασμα από την Κρήτη και το 0-3 επί του ΟΦΗ προχθές στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης». Αρχικά αυτό αύριο με την ΑΕΛ για τον θεσμό του Κυπέλλου και στη συνέχεια αυτό της Κυριακής με την ΑΕΚ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο χθεσινό πρόγραμμα αποθεραπείας πήραν μέρος όσοι αγωνίστηκαν στην Κρήτη, ενώ έκαναν κανονικό πρόγραμμα όσοι δεν αγωνίστηκαν. Στον αγώνα κατά της ΑΕΛ επιστρέφουν και τίθενται στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία οι Ίνγκι Ινγκασον και Αντρίγια Ζίφκοβιτς που εξέτισαν τις ποινές τους. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, όπως φαίνεται, θα προχωρήσει και στον αυριανό αγώνα σε ικανό αριθμό αλλαγών, αφού θέλει να ξεκουράσει βασικούς παίκτες του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Είναι πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν αγωνίστηκαν ως τώρα σε αρκετά παιχνίδια. Μεταξύ αυτών και ο νεαρός Γιάννης Κωνσταντέλιας, που έκανε στο Ηράκλειο την παρθενική συμμετοχή του με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ σε ηλικία 17 ετών, 8 μηνών και 7 ημερών και εκτιμάται σαν ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό ταλέντο.
Χθες πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στην Αγγλία και τη Νόριτς ο Δημήτρης Γιαννούλης που θα ανακοινωθεί από τη βρετανική ομάδα, ενώ ο Άντερσον Εσίτι αναμένεται να μετακινηθεί με μορφή δανεισμού στην Τουρκική Γκιόζτεπε. Ακόμη γίνονται αναφορές για μεταγραφή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass