ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ:

Αγνωστη η ημερομηνία έναρξης των ακαδημιών

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2021 20:10

«Οι ακαδημίες είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα, σε συνάρτηση πάντα με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό που μας απασχολούν πάρα πολύ, αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να απαντήσω με μία ημερομηνία, με ένα «ναι» ή με ένα «όχι».

Είναι μία υπόθεση που εξελίσσεται με το γενικότερο πλάνο της αντιμετώπισης της πανδημίας και βεβαίως σύμφωνα με τις υποδείξεις των λοιμωξιολόγων. Προς το παρόν δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω». Αυτά απάντησε  χθες σε συνέντευξη που έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού  σε ερώτηση για την έναρξη των προπονήσεων κατά τη διάρκεια  συνέντευξής του σε ραδιοφωνικό σταθμό.   
Αναφερόμενος στις εκλογές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο υφυπουργός επισήμανε πως «έχουν ωριμάσει οι συνθήκες ώστε να έχουμε μία υποψηφιότητα προέδρου της ΕΠΟ κοινής αποδοχής. Απομένει να ανταποκριθούν σε αυτό το σύνολο των εκλεκτόρων, το σύνολο των ανθρώπων που διαμορφώνουν τις καταστάσεις στις εκλογές της ΕΠΟ, που έχουν προγραμματιστεί μετά από νεότερη απόφαση για τα μέσα του Φεβρουαρίου και πάντα σύμφωνα με τον νόμο, στο πλαίσιο που έχουμε ορίσει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass