ΕΝΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ο Αλέκος Κουβελάς στον Δωτιέα

* ΔΥΝΑΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ - ΠΙΕΡΙΚΟ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2014 4:57 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:54
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Τον 30χρονο σέντερ φορ Αλέκο Κουβελά απέκτησε χθες ο Δωτιέας Αγιάς, ο οποίος θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπου ασφαλώς και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.
Ο εν λόγω έμπειρος επιθετικός που πέρυσι είχε ηγετικό ρόλο στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου όπου πέτυχε και 8 γκολ, επιστρέφει σε γνωστά λημέρια, καθώς και πριν από μερικά χρόνια αγωνιζόταν στους «κόκκινους» της Αγιάς.
Είναι δε γνωστός στη Λάρισα καθώς φόρεσε και τη φανέλα του Τυρνάβου 2005, ενώ έχει και πολύ καλό χαρακτήρα.
Κουβελάς, Τσατσαλίδης, Σωτηρόπουλος και Λεμά, θα αποτελέσουν μια δυνατή τετράδα στον χώρο της επίθεσης και καθώς ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, τότε περιμένουμε να δούμε έναν Δωτιέα που θα πετά... φωτιές μπροστά.
Η διοίκηση της αγιώτικης ομάδας προσπαθεί να αποκτήσει και τρεις ακόμη ενδεκαδάτους παίκτες, τερματοφύλακα, αμυντικό χαφ και στόπερ.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Τη Δευτέρα 28 Ιουλίου και ώρα 6 μ.μ. θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Δωτιέα για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, 2014-2015.
Προηγουμένως από τις 25 μέχρι 27 Ιουλίου οι παίκτες θα περάσουν από τις καθιερωμένες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.
Εν τω μεταξύ, ο Δωτιέας Αγιάς θα δώσει μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, ώστε να είναι έτοιμος στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Στις 10 Αυγούστου και 3 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ θα παίξει στις 17 Αυγούστου με τον Πιερικό και στις 24 του ιδίου μήνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα γίνονται συζητήσεις και για δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια με την ΑΕΛ και τον Τύρναβο 2005, που θα εκπροσωπήσουν τη νέα χρονιά το λαρισινό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Football League.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass