«Λύγισε» ξανά από το άγχος

ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΤΟΚΙΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2021 20:10

Το εμπόδιο του προ-ολυμπιακού τουρνουά αποδείχθηκε και πάλι αξεπέραστο για την Εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών.

Παρότι ξεκίνησε καλά στον αποφασιστικό ημιτελικό της Τεργέστης απέναντι στην Ολλανδία, η ελληνική ομάδα «λύγισε» από το άγχος, γνώρισε την ήττα με 7-4 και αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπως είχε συμβεί και το 2012 και το 2016. Το 0/11 της «γαλανόλευκης» στην παίκτρια παραπάνω εξηγεί εύγλωττα τον λόγο για τον οποίο οι «οράνιε» θα επιστρέψουν μετά από 13 χρόνια σε Ολυμπιακό τουρνουά...
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 2-0, 2-0.
Η εξέλιξη του σκορ: 1-0 Μέγκενς (πέναλτι), 1-1 Τσουκαλά (περιφέρεια), 1-2 Μαργ. Πλευρίτου (περιφέρεια), 1-3 Μυριοκεφαλιτάκη (φουνταριστός), 2-3 Σλέεκινγκ (περιφέρεια), 3-3 Φαν ντε Κράατς (κόντρα), 3-4 Ελευθεριάδου (περιφέρεια), 4-4 Μέγκενς (κόντρα), 5-4 Φαν ντερ Σλουτ (π.π.), 6-4 Μέγκενς (κόντρα), 7-4 Φαν ντε Κράατς (περιφέρεια).
*Η Εθνική είχε 0/11 με παίκτρια παραπάνω, 3 γκολ από την περιφέρεια και 1 από θέση φουνταριστού. *Η Ολλανδία είχε 1/6 με παίκτρια παραπάνω, 1/1 πέναλτι, 2 γκολ από την περιφέρεια και 3 στην κόντρα.
Διαιτητές: Μαργκέτα (Σλοβενία), Πέρις (Κροατία).
ΟΛΛΑΝΔΙΑ (‘Αρνο Χάβενγκα): Κούντερς, Μέγκενς 3, Χένεε, Φαν ντερ Σλουτ 1, Βόλφες, Στόμπχορστ, Ρόγκε, Σέβενιχ, Κόινινγκ, Κούλχαας, Φαν ντε Κράατς 2, Σλέεκινγκ 1, Βίλεμς.
ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 1, Τριχά, Ελευθεριάδου 1, Μαργ. Πλευρίτου 1, Ξενάκη, Νίνου, Πάτρα, Κώτσια, Βασ. Πλευρίτου, Ελευθ. Πλευρίτου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass