8 εκατ. ευρώ η τιμή πώλησης της ΑΕΛ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΛΕΣ ΜΕ 300.000 ΕΥΡΩ! - ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΜΕΡΟΥΝΙΟΣ ΜΟΥΚΑΝΤΖΟ - ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΧΑΜΖΕ ΓΙΟΥΝΕΣ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2021 21:07

Η αγωνιστική δραστηριότητα, οι μεταγραφές αλλά και η εσωστρέφεια συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στην ΑΕΛ και χθες για πρώτη φορά τέθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Αλέξη Κούγια περίπτωση πώλησης της ομάδας, προσδιορίζοντας το αντίτιμο στα 8 εκατομμύρια ευρώ!


Το αντίτιμο αυτό, όπως διέρρευσε από καλά πληροφορημένη πηγή, ισχύει σε περίπτωση που η ομάδα παίξει στη Super League, ενώ σε περίπτωση που αγωνιστεί στη Super League 2 το ποσό θα μειωθεί στα 4 εκατομμύρια ευρώ.
Επίσης για τη νέα χρονιά αν δε βρεθεί αγοραστής σε οποιαδήποτε κατηγορία παίξει η ΑΕΛ, θα υπάρχουν στο γήπεδο μόνο κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.
Το αντίτιμο, οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι ο μεγαλομέτοχος το θεωρεί χαμηλό αφού η Ξάνθη πριν λίγους μήνες πουλήθηκε στη Super League 2 αντί 5 εκατομμυρίων ευρώ και βέβαια δεν μπορεί να συγκριθεί το μέγεθος των δύο ομάδων.
Το επόμενο σενάριο που θα απασχολήσει την ΑΕΛ είναι να υπάρξει αγοραστής της ομάδας…

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Έντονη είναι η κινητικότητα της ΑΕΛ και τη μεταγραφική περίοδο, αφού χθες πέρασε τα εργομετρικά τεστ με επιτυχία ο Καμερούνιος διεθνής επιθετικός Μπέντζαμιν Μουκαντζό Μπιλέ και θα υπογράψει στην ΑΕΛ. Ο παίκτης έχει 240 συμμετοχές στα γαλλικά πρωταθλήματα πετυχαίνοντας 64 γκολ, ενώ με την Εθνική Καμερούν σε 42 παιχνίδια σημείωσε 9 τέρματα.
Στο μεταξύ ο μεγαλομέτοχος της ομάδας έκανε πρόταση να έρθει στην ΑΕΛ ο Χερώνυμο Μπαράλες του Αστέρα Τρίπολης και πρόσφερε στην ομάδα της Τρίπολης το ποσό των 300.000 ευρώ, αλλά ο παίκτης ήθελε να παίξει σε ομάδα που είναι ψηλότερα βαθμολογικά κι ενώ συζητούσε με ομάδα των προδιαγραφών του δεν μπορούσε η συγκεκριμένη να δώσει αυτά τα χρήματα.
Στην ΑΕΛ έρχονται δύο ακόμα παίκτες, ο γνώριμος από την αγωνιστική περίοδο 2018-19 Σκοπιανός Νίκολα Γιακιμόσφκι και ο Μολδαβός με ρουμανικό διαβατήριο Ντίνου Γκραου. Ο πρώτος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και ο δεύτερος ως δεξί μπακ. Όμως οι μεταγραφικές κινήσεις δε σταματούν εδώ, καθώς η λαρισινή ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δαπανηθεί πολύ υψηλό ποσό. Επίσης θα αποκτηθεί και αμυντικό χαφ.

 

ΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΓΙΟΥΝΕΣ
Λύθηκε χθες η συνεργασία της ΑΕΛ με τον Χάμζα Γιουνές. Ο 35χρονος Τυνήσιος επιθετικός έπαιξε 7 φορές με τη φανέλα της ΑΕΛ (τις δύο ως βασικός και τις πέντε ως αλλαγή), ενώ πέτυχε ένα τέρμα και δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass