Ο Φέλιξ Μπριχ στο ντέρμπι και ο Κουμπαράκης στο Χαριλάου

ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2021 20:25

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στον Πειραιά αύριο για την εμβόλιμη 19η αγωνιστική της Super League, θα διευθύνει ένας από τους καλύτερους διαιτητές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ο Φέλιξ Μπριχ.

Ο 45χρονος Γερμανός, μεταξύ άλλων, έχει «σφυρίξει» στην καριέρα του έναν τελικό Champions League (2017, Ρεάλ-Γιουβέντους 4-1) κι έναν τελικό Europa League (2014, Σεβίλλη-Μπενφίκα 4-2 στα πέναλτι).
Ο Μπριχ έχει συμμετάσχει, επίσης, σε δύο Μουντιάλ (2014 και 2018) κι ένα EURO (2016), καθώς και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το 2012. Βοηθοί του θα είναι οι Μαρκ Μπορς και Στέφαν Λουπ, τέταρτος ο Διαμαντόπουλος και VAR ο Ντάνκερτ Μπάστιαν, ενώ ο Νικολακάκης ως AVAR.
Στον αγώνα της ΑΕΛ με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη αρχικά είχε οριστεί ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας), αλλά στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον 32χρονο Στέφανο Κουμπαράκη, από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κυκλάδων, γυμναστής στο επάγγελμα,
Ο Κυκλαδίτης ρέφερι, γεννημένος στη Σύρο, είχε πάρει... μεταγραφή για τον Σύνδεσμο της Θράκης, όπου και ταυτόχρονα σπούδαζε, ενώ διηύθυνε τον πρώτο του αγώνα, ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 5-1, στις 30 Απριλίου 2017.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2020-2021 στην εντός έδρας ήττα 3-1 από τον Αστέρα Τρίπολης (18/10/2020) για τη Super League 1, τη σεζόν 2019-2020 με την ΑΕΚ (05/10/2019) που είχε λήξει ισόπαλος με 0-0 τη σεζόν 2018-2019 στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1, με τον Λεβαδειακό (03/11/2018) για τη Super League και τη σεζόν 2017-2018 στο εντός έδρας παιχνίδι στο AEL FC ARENA με τον Πανιώνιο (03/02/2018) που είχε λήξει ισόπαλος με 0-0, για τη Super League.
Βοηθοί του θα είναι ο Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς) και ο Ηλίας Κωνσταντίνου από τον Σύνδεσμο Πρέβεζας/Λευκάδας. Τέταρτος διαιτητής ο Γιώργος Βρέσκας από τον Σύνδεσμο Πιερίας. Στο VAR θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσου με AVAR τον Δημήτρη Σαμοΐλη από τον Σύνδεσμο Αθηνών. Τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας από την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής της Super League:
ΣΗΜΕΡΑ
ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης: Κουτσιαύτης (Άρτας), Κόλλιας (Ηπείρου), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), 4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονία), Ψαρρής (Ζακύνθου), παρ.: Γιανναδάκης (Λασιθίου)
Άρης – ΑΕΛ: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), Δημητριάδης (Καστοριάς), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), 4ος: Βρέσκας (Πιερίας), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Σαμοΐλης(Αθηνώνν), παρ.: Μπίκας(Χαλκιδικής)
ΑΥΡΙΟ
Βόλος - Παναθηναϊκός: Ευαγγέλου (Αθηνών), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Τζουβάρας (Κοζάνης), 4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας), VAR: Φωτιάς (Πέλλας), Τριανταφύλλου, παρ.: Φλώτσιος(Βοιωτίας)
Λαμία - Απόλλων Σμύρνης: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Μεϊντάνας (Αχαΐας), Αϊναλής (Μακεδονίας), 4ος: Βάτσιος (Δ.Αττικής), VAR: Ζαχαριάδης(Μακεδονίας), Φωτόπουλος (Αθηνών), παρ.: Μητροφάνης (Αθηνών)
ΑΕΚ - Γιάννινα: Μανούχος (Αργολίδας), Απτοσόγλου (Αθηνών), Μπαλτάς (Αχαΐας), 4ος: Γκαμάρης (Αθηνών), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Παπαδάκης(Ηρακλείου), Νικολακόπουλος (Αθηνών).
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μπριχ (Γερμανός), Μαρκ (Γερμανός), Λουπ (Γερμανός), 4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), VAR: Ντάνκερτ (Γερμανίας), Νικολακάκης (Λασιθίου), παρ.: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)
ΠΕΜΠΤΗ
Παναιτωλικός - Ατρόμητος: Καραντώνης (Ημαθία), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Γεωργακόπουλος (Πειραιώς), 4ος: Τσακανίδης (Χαλκιδικής), VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Κουρομπύλια(Δυτ. Αττικής), Μαυρόπυλος(Μακεδονίας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass