Πρόβλημα με Ζίζιτς στην ΑΕΛ

Ο ΦΕΣΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2021 21:11

Τελικά ΑΕΛ και προβλήματα δείχνουν να είναι λέξεις στενά συνδεδεμένες, καθώς η εβδομάδα ενόψει του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ ξεκίνησε με προβλήματα, αφού αρρώστησε ο φορμαρισμένος Νίκολα Ζίζιτς και θα απουσιάσει από το συγκεκριμένο παιχνίδι.


Αυτό σημαίνει ότι ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα θα πρέπει να αρχίσει τις δοκιμές για τον παρτενέρ του Μαξιμένκο. Και οι λύσεις είναι Χουσίνιο, Ηλιάδης (ο παίκτης για όλες τις θέσεις της άμυνας), Μιχαήλ (επέστρεψε) και ο νεαρός Γκοτζαμανίδης.
Την τελική απόφαση θα πάρει ο προπονητής βλέποντας τους παίκτες κατά τη διάρκεια των προπονήσεων μέχρι την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου. Από κει και πέρα αισιοδοξία εκφράζεται για την επιστροφή των Νικολιά και Γκράουρ.
Εκτός από την τακτική, βάρος θα δοθεί από τον προπονητή και στην ψυχολογία, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι σε τέτοια παιχνίδια παίζει καθοριστικό ρόλο.
Ο Φέστα ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να παίξουν παθιασμένα και δυνατά, ώστε για πρώτη φορά μετά από μεγάλο διάστημα η ομάδα να βρεθεί πάνω από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ
Την Παρασκευή 2 Απριλίου η ΑΕΛ θα καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή τον φάκελο αδειοδότησης που και αυτήν τη φορά διαβεβαιώνουν οι άνθρωποί της ότι θα είναι πλήρης για Ελλάδα και Ευρώπη, ώστε η ομάδα να μην έχει πρόβλημα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass