Με Κολομπίνο η ΑΕΛ στη Λαμία

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ - ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΦΕΣΤΑ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2021 21:04

Ευχάριστα ήταν τα νέα χθες για τον 27χρονο Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Αντριαν Κολομπίνο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.


Ο ποδοσφαιριστής των «βυσσινί» που έδωσε δύναμη στην ομάδα από την ημέρα που ήρθε στη Λάρισα και αγωνίστηκε με τη φανέλα της, πήρε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης και θα είναι ένα από τα ατού της ΑΕΛ στην αναμέτρηση με τη Λαμία (Δευτέρα 19/4, 19:30).
Κατά τα άλλα, απόντες θα είναι οι τραυματίες Σπαρβ, Γκράουρ, ενώ ο Νούνιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Κατά τα άλλα, ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα έδωσε έμφαση σε ασκήσεις τακτικής, σε παιχνίδια κατοχής και επιθετικών λύσεων, ζητώντας από τους παίκτες του να έχουν την ίδια αγωνιστική σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα στους εναπομείναντες αγώνες των Play Out, της Super
League 1.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ MVP Ο ΣΤΙΦΛΕΡ
Υποψήφιος για το βραβείο του MVP της 3ης αγωνιστικής των play-off/play-out είναι ο Μάνουελ Στίφλερ της ΑΕΛ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ψηφοφορία που διενεργείται, ο Γερμανός μέσος με το γκολ που πέτυχε αναπτέρωσε τις ελπίδες της ΑΕΛ για σωτηρία.
Ποιον ψηφίζεις ως τον καλύτερο παίκτη της 3ης αγωνιστικής Play Off - Play Out ;
Σωτήρης Νίνης (Βόλος)
Άντονι Φατιόν (Απόλλων Σμύρνης)
Μανουέλ Στίφλερ (ΑΕΛ)
Νέναντ Κρίστιστιτς (ΑΕΚ)
Κάρολ Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ)
Αχμεντ Χασάν (Ολυμπιακός)
Μίλος Ντέλετιτς (Λαμία)

 

Η ΛΑΜΙΑ
Παίκτες και προπονητές της Λαμίας μετά από μία ημέρα ξεκούρασης, άρχισαν προετοιμασία με σκοπό να παρουσιαστούν πανέτοιμοι, για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε τον Ρόμανιτς να επιστρέφει στις προπονήσεις της ομάδας, ακολουθώντας το πρόγραμμα αποθεραπείας μαζί με τους βασικούς του αγώνα με τα Γιάννινα. Ο Σέρβος, ήταν εκτός τις προηγούμενες ημέρες καθώς, αντιμετώπιζε πρόβλημα. Από την άλλη, ο Αραμπούλι ούτε χθες προπονήθηκε, ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το παρών. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι δύο τραυματίες της ομάδας, ο Βλαχομήτρος και ο Κατσίκας. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης και όλα πηγαίνουν καλά με τους τραυματισμούς τους. Εκτός προπόνησης παραμένει ο Μαργαρίτης εδώ και αρκετές ημέρες. Οι υπόλοιποι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές έκαναν κανονικά προπόνηση κάτω από τις οδηγίες του Μιχάλη Γρηγορίου και του Πάρη Ανδράλλα, ενώ και οι τερματοφύλακες της Λαμίας υπό τις οδηγίες του Φίλιππου Μπολοβίνη προετοιμάστηκαν για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass