Αρχισαν εμβολιασμοί στην ΑΕΛ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2021 21:00

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΠΑΕ ΑΕΛ προχθές ανακοίνωσε εμβολιασμούς οι οποίοι άρχισαν από χθες σε παίκτες, τεχνική ηγεσία και υπαλληλικό προσωπικό με μονοδοσική δόση.


Στόχος είναι να μην υπάρξουν κρούσματα κορονοϊού κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ το «ποτήρι ξεχείλισε» όταν βρέθηκε θετικός προχθές νεαρός νεοαποκτηθέντας παίκτης της ομάδας.
Κύκλοι του μεγαλομετόχου σχολίαζαν ότι δεν μπορεί η ομάδα να πληρώνει διαρκώς μοριακά τεστ (40 ευρώ το ένα) κάτι που είναι επιβάρυνση 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ενώ θα υπάρχει πλεονέκτημα μεγαλύτερης αξιοπιστίας με το εμβόλιο.
Από εκεί και πέρα συνεχίζονται μεταγραφικές επαφές στην ΠΑΕ ΑΕΛ με... Λατινική Αμερική για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη και παράλληλα αυτό που υποστηρίζουν είναι ότι η αγορά των Βαλκανίων έχει τελειώσει πλέον.
Για την αλλαγή πλεύσης έπαιξαν ρόλο η πολύ καλή συμπεριφορά αγωνιστική, και προσωπική, των Ακούνια και Κολομπίνο που αποδεικνύονται επαγγελματίες σε όλα τους.
Ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος συνεχίζει να προετοιμάζει την ομάδα ενόψει της μετάβασης στο Καρπενήσι στις 26 Ιουλίου και ήδη άρχισαν να δρομολογούνται και οι διαδικασίες μετάβασης. Το πρόγραμμα θα είναι αρκετά σκληρό, ενώ θα γίνουν και τρία φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο θα είναι στις 28 Ιουλίου με τον Εθνικό Άχνας.

ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΛΗΣ
Μετά από χρόνια επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ ο Νίκος Αργυρούλης που θα αναλάβει πόστο στις ομάδες των νέων...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass