«Χρυσός» ο Γ. Μουστάκας του Ν.Ο. Λάρισας

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ - ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2021 20:05

Μία σημαντική επιτυχία κατέγραψε η λαρισινή κολύμβηση και ειδικότερα ο ΝΟΛ.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Μουστάκας του Λαρισινού συλλόγου ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία Παίδων στα 5 χλμ., κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας (Open Water), η αυλαία του οποίου άνοιξε χθες το πρωί στην παραλία Διστόμου, στον οικισμό Άσπρα Σπίτια. Ο κολυμβητής του ΝΟΛ έκανε επίδοση 01:01’40”. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Χρήστος Γιαννακάκης του Πρωτέα Λαμίας και το χάλκινο ο Άγγελος Χριστοδούλου (Γλαύκος), ενώ στην 8η θέση τερμάτισε ο Γιάννης Νισύριος του ΝΟΛ (με επίδοση 01:06’23”). Στην κατηγορία των Κορασίδων πρώτευσε η Κατερίνα Χρόνη (ΣΚ Ροή), δεύτερη η Άρτεμις Βασιλάκη (Τρίτων Ηρακελίου) και τρίτη η Μυρτώ Μανουσάκη (ΓΣ Ηλιούπολης). Οι αθλήτριες του ΝΟΛ στην κατηγορία των κορασίδων κατέλαβαν τις εξής θέσεις:
Έλλη Λιάκου 4η (01:08’57”), Έφη Μανίδη 10η (01:12’02”), Δέσποινα Γροζίδου 11η (01:12’33”) και Ζωή Νιανιοπούλου 20ή (01:16’18”).
Στους άνδρες ο Αδάμ Τσατήρας του Πανελληνίου ΓΣ ήταν ο μεγάλος νικητής στα 5 χλμ. με επίδοση 59:49.055. Στην κατηγορία των Γυναικών πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Στυλιανή Απλάντη του Ολυμπιακού (1ώρ.10:30.492).
Το ασημένιο μετάλλιο στους άνδρες κατέκτησε ο Δημήτρης Καϊτατζής του Μακεδονικού και το χάλκινο ο Δημήτρης Νέγρης του Ολυμπιακού. Στις γυναίκες το αργυρό πήρε η Γεωργία Παυλοπούλου του Ολυμπιακού και το χάλκινο η Αγγελική Ζαμαρία του Παλαιού Φαλήρου.
Οι αγώνες ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή με τα 10 και τα 7,5 χιλιόμετρα.

 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ
Εν τω μεταξύ η επιτυχημένη παρουσία του ΝΟΛ στη διοργάνωση συνεχίστηκε και στο ομαδικό αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4x1.250 μ., καθώς οι Γκιντέρσος Ιωάννης-Μουστάκας Γιώργος-Λιάκου Έλλη-Μανίδη Ευμορφία κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο με επίδοση 01:03’33” στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων. Την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα του Ολυμπιακού και την τρίτη του Ηρακλή αντίστοιχα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass