Αρχίζει το κύπελλο, το μυαλό στο πρωτάθλημα...

Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2021 21:02

Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ αρχίζει αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη νέα περίοδο και το ξεκίνημα γίνεται από τον θεσμό του κυπέλλου μπάσκετ, όπου το Σάββατο στο κλειστό της Νεάπολης θα αντιμετωπίσει τον Άρη (17.00).

Ένα παιχνίδι που όπως μας είπε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπανικολόπουλος θα είναι ένα δυνατό τεστ, θέλει την πρόκριση για την επόμενη φάση, αλλά το μυαλό όλων είναι στο πρωτάθλημα.
Σίγουρα ο προπονητής θα έχει μια ευκαιρία να δει σε κανονικές συνθήκες και όχι σε φιλικές (όπου οι δοκιμές είναι πολλές) σε τι κατάσταση είναι η ομάδα.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια, το πρώτο με τον Προμηθέα Πατρών και το δεύτερο με τον Α.Σ. Καρδίτσας.
Στα δύο αυτά παιχνίδια, τα συμπεράσματα που έβγαλε ο προπονητής συνοψίστηκαν στην παρακάτω δήλωση: «Δώσαμε δύο δυνατά παιχνίδια, είδαμε αυτά που θέλαμε και η ομάδα σε κάθε αγώνα που περνάει αποκτά μεγαλύτερη συνοχή και βελτιώνονται οι αυτοματισμοί, εσωτερικοί και εξωτερικοί. Πιστεύω ότι όσο προχωράμε θα γινόμαστε καλύτεροι και σε κάθε παιχνίδι θα έχουμε κέρδος».
Πάντως απ’ ό,τι φάνηκε αγωνιστικά, οι Φόρτσουν και Χάτσον αρχίζουν να ανεβάζουν στροφές, κάτι που σίγουρα χαροποίησε τον προπονητή Νίκο Παπανικολόπουλο.
Από δω και πέρα θα υπάρχει η «γλώσσα» της αγωνιστικής αλήθειας...

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass