ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ημασταν συνονθύλευμα...

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ - ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2021 21:06

Η εμφάνιση της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση, όπου η λαρισινή ομάδα έχασε με 2-1 από παιδαριώδη λάθη στην άμυνα, είχε ως αποτέλεσμα μετά το τέλος της αναμέτρησης την έκρηξη του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια, που κατέβηκε στα αποδυτήρια και σύμφωνα με πληροφορίες είπε πως η ομάδα παρουσίασε ένα συνονθύλευμα που απογοητεύει τον κόσμο και εξαιτίας αυτής της εικόνας θα υπάρχει μικρότερη προσέλευση κόσμου.


Τους είπε ότι μόνο στα φιλικά με Άρη και Λεβαδειακό παρουσίασαν ικανοποιητική εικόνα, ενώ στα υπόλοιπα όχι.
Μετά τον Κούγια μίλησε και ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος που είπε ότι η ομάδα δίνει δικαιώματα και έχει δίκιο ο μεγαλομέτοχος που φωνάζει. Ακουμπάει πάνω τους και φροντίζουν όλοι να τον εκθέτουν, ενώ δέχεται και κριτική από μια μερίδα οπαδών που εκμεταλλεύονται τα άσχημα αποτελέσματα».
Πάντως μπορεί η εικόνα να μην άρεσε, αλλά σίγουρα υπάρχουν δύο σημαντικά ελαφρυντικά. Το πρώτο είναι ότι η ΑΕΛ ξεκίνησε πρώτη την προετοιμασία και συμπληρώνει δύο μήνες και δεν γνωρίζει κανένας πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχει ψυχολογική κόπωση και αν τελικά το πρωτάθλημα αρχίσει το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, η ΑΕΛ κινδυνεύει να έχει κάνει τρεις μήνες προετοιμασία! Δυστυχώς οι εμπνευστές αυτής της κατηγορίας αποδεικνύονται καταστροφικές για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το δεύτερο ελαφρυντικό είναι οι απουσίες των Ουρουγουανών Κολομπίνο (πρόβλημα με το χέρι του) και Ακούνια που πήγε στην Ουρουγουάη για τη γέννηση του παιδιού του, αλλά ακόμη κανείς δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει. Προχθές δεν έπαιξε ο Συμελίδης, ενώ τραυματίστηκε ο Γαρουφαλλιάς.
Γενικά άλλο πρωτάθλημα και άλλο φιλικά που δείχνουν να κουράζουν την ομάδα.
Στις 22 του μηνός θα γίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΛ και θα είναι για το Κύπελλο Ελλάδας εκτός έδρας (σήμερα γίνεται η κλήρωση), με την ομάδα να έχει δώσει προηγουμένως εκτός έδρας φιλικό στη Ρόδο με τη φερώνυμη ομάδα στις 18 του μήνα.
Το παιχνίδι Κυπέλλου θα είναι το πρώτο σοβαρό τεστ για το πρωτάθλημα και θα δούμε την αξία των παικτών, γιατί ο συγκεκριμένος θεσμός πάντα ενδιαφέρει την ΑΕΛ.
Πάντως ορισμένα άσχημα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια έφεραν σενάρια απόλυσης ή λύσης συνεργασίας με τον Φραντζέσκο, αλλά ο μεγαλομέτοχος το διέψευσε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι τις αποφάσεις παίρνει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Τάκης Παραφέστας.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ...
Χθες συμπληρώθηκαν 24 χρόνια από τον χαμό του Γιώργου Μητσιμπόνα, αρχηγού της ΠΑΕ ΑΕΛ και εμβληματικού παίκτη που συμμετείχε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 1985 και του πρωταθλήματος το 1988.
Χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Κάθε χρόνο τέτοια μέρα οι λογισμοί όλων μας έχουν έναν συγκεκριμένο “προορισμό”. Το φωτεινό πρόσωπο, ο χαλκέντερος χαρακτήρας και το ποδοσφαιρικό πάθος του Γιώργου Μητσιμπόνα, ξανάρχονται στις οθόνες του νου, για να μας θυμίσουν τα απίστευτα κατορθώματά του, αλλά κυρίως την τραγική αποδημία του. Στις 13 Σεπτεμβρίου 1997, ο Γιώργαρος, το καθαρόαιμο άτι από την Τσαριτσάνη, που σφράγισε με το καταπληκτικό βολ πλανέ του τον κορυφαίο τίτλο της αγαπημένης μας ομάδας, κάλπασε για τα γήπεδα τ’ ουρανού. Στέρεψαν τα δάκρυα, βουβό το κλάμα, άφωνη όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Σήμερα, 24 χρόνια μετά, η μεγάλη απώλεια ξανασφίγγει τις καρδιές μας και μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, σύζυγο και κόρες, κρατάμε τη μορφή του αναλλοίωτη και την ολόχρυση ποδοσφαιρική του κληρονομιά σαν φάρο φωτεινό».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass