Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2021 20:00

Φιλική νίκη του Δρυμού

Με νίκη του Κεραυνού Δρυμού ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση χθες το απόγευμα στον Τύρναβο, απέναντι στον Τύρναβο 2005.

Τα γκολ των φιλοξενουμένων πέτυχαν, o νεαρός Παναγιώτου το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο (ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τον ΠΟΕ) και ο Ζήσης Σουγλής το 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο.Tα έσοδα από το φιλικό παιχνίδι θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους του Δαμασίου.
Η κερκίδα του γηπέδου είχε και πολιτικό «χρώμα», καθώς συναντήθηκαν και δύο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού. Ο Βασίλης Μπανταβής, που είναι πρόεδρος στον Κεραυνό Δρυμού, και η Σοφία Μίγα, σύζυγος του διοικητικού της ομάδας του Τυρνάβου, Δημήτρη Ζερβού.

 

Γιορτάζει και τιμά η Θύελλα Ελάτειας

Μουσική βραδιά αποφάσισε να διοργανώσει στην πλατεία του χωριού η διοίκηση της Θύελλας Ελάτειας την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021. Κατά τη διάρκειά της, θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του καταγομένου από την Ελάτεια προσφάτως εκλιπόντος δικηγόρου Κώστα Κόκκα, που διατέλεσε ποδοσφαιριστής και διοικητικός της ομάδας, ενώ αναδείχθηκε και στο αξίωμα του γενικού γραμματέα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Λάρισας, στη διοίκηση της οποίας εξελέγη κατ’ επανάληψιν.
Παράλληλα, την επομένη θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Στέλιος Ζιάκας» φιλικός αγώνας μεταξύ της Θύελλας και της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας.

 

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ρίχνονται σε ευρωπαϊκές μάχες

Έναν βελτιωμένο Ολυμπιακό, ιδιαίτερα στο ζήτημα της αποτελεσματικότητας στην επίθεση, περιμένει να δει ο Πέδρο Μαρτίνς στη σημερινή (16/9, 22:00) αναμέτρηση με την Αντβέρπ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι η ομάδα του δουλεύει ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη σταθερότητα και διάρκεια στην απόδοσή της, αναγνωρίζοντας πως «... υπάρχουν πολλά κομμάτια στη δομή μας που μπορούν να βελτιωθούν».
Αναλυτικά τα παιχνίδια του 4ου ομίλου:
Ολυμπιακός (Ελλάδα)    -    Αντβέρπ (Βέλγιο)
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία)    -    Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)
Πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa Conference League με ελληνική παρουσία, αφού σήμερα (19.45) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς στο Γιβραλτάρ, οι παίκτες της οποίας θα γράψουν ιστορία, μιας και θα γίνουν η πρώτη ομάδα του Γιβραλτάρ που θα παίξει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπως άλλωστε και το 2014 η Λίνκολν έγινε η πρώτη που αγωνίστηκε στα Κύπελλα Ευρώπης.
Στο άλλο παιχνίδι του 6ου ομίλου η Σλόβαν Μπρατισλάβας θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη.
Στις «16» προκρίνονται οι πρώτες των οκτώ ομίλων, ενώ οι δεύτερες θα αγωνιστούν με τις τρίτες των ομίλων του Europa League, για τις υπόλοιπες ισάριθμες θέσεις.

 

Κληρώνει στις 23 Σεπτεμβρίου για τη Γ’ Εθνική κατηγορία

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με την οποία έκανε γνωστή την ημερομηνία της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Αυτή θα λάβει χώρα την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ενώ η έναρξη του πρωταθλήματος επαναπροσδιορίστηκε για την Κυριακή 3 Οκτωβρίου. Η διαδικασία θα μεταδοθεί μέσα από το επίσημο site της ΕΠΟ μέσω live streaming.
«Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Ε.Π.Ο. θα διενεργηθεί η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, η έναρξη του οποίου επαναπροσδιορίστηκε για τις 3 Οκτωβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι η μετάθεση της έναρξης του Πρωταθλήματος εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων, που έλαβε υπόψη τις εν εξελίξει διαδικασίες ένταξης των ομάδων της Football League στη Super League 2.
Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί διαδικτυακά από το site της ΕΠΟ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

Νίκη της Κ19 της ΑΕΛ επί του Δωτιέα Αγιάς

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στην Ανάβρα, η Κ19 της ΠΑΕ ΑΕΛ επικράτησε με 2-1 του Δωτιέα Αγιάς. Τα τέρματα για την ομάδα του Αποστόλη Ευαγγέλου που προηγήθηκε με 2-0, πέτυχαν οι Παπακωνσταντίνου και Τσέλα, ενώ για τον Δωτιέα μείωσε ο Τσουκαλάς με πέναλτι πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο. Οι Αγιώτες στο 61’ κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι αλλά την εκτέλεση του Τσακάλι απέκρουσε ο Αντωνόπουλος διατηρώντας το 1-2 ως τελικό σκορ, παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες.

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
30 τραυματίες σε επεισόδια σε ματς της Δ' Εθνικής!

Σοβαρά επεισόδια προκάλεσαν τον τραυματισμό 30 φιλάθλων σε αγώνα για τη Δ' κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος! Το ματς στο Μίνστερ, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τη Ροτ Βάις Εσεν, στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, τα οποία έληξαν με την παρέμβαση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας. Δύο μάλιστα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, άλλοι τέσσερις νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι 24, αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες, επέστρεψαν στα σπίτια τους. «Μετά το σφύριγμα της λήξης οι οπαδοί της Εσεν επιτέθηκαν στους φιλάθλους της τοπικής ομάδας», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε αρκετές συλλήψεις.

 

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον «Αχίλλειο Αθλο 2021»

Οι συμμέτοχες του «Αχίλλειου Άθλου» που θα γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου 2021 στα Φάρσαλα, συνεχίζονται κανονικά με αμείωτο ρυθμό.
Έχουν ξεπεράσει ήδη τις 300 συνολικά και για τους δύο αγώνες των 5,2 και 21,2 χιλιομέτρων με 120 και 200 συμμετοχές αντίστοιχα σε κάθε αγώνα.  Η εκκίνηση των αγώνων θα δοθεί στις 9:00 για τον Ημιμαραθώνιο των 21,2 χιλιομέτρων και στις 9:45 για τον μικρότερο αγώνα των 5.2 χιλιομέτρων στον χώρο του Απιδανού Πάρκου.  Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος ως εθελοντές να δηλώσουν συμμετοχή στο email dora_prekate@yahoo.gr, καθώς και στο τηλέφωνο της προέδρου της Κοινότητας Φαρσάλων κ. Πρεκατέ 6938-087.157. Η Οργανωτική επιτροπή του Άθλου θα τηρήσει όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων απέναντι στην πανδημία.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass