Πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής ο Απόλλων Λάρισας

ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2021 20:15

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας για το πρωτάθλημα της Super League 2 της φετινής αγωνιστικής περιόδου (2021-22).


Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας είχε καταθέσει πλήρη φάκελο στην Επιτροπή, ενώ μάλιστα ήταν από τις πρώτες ΠΑΕ που κατέθεσαν την εγγυητική επιστολή των 150.000 ευρώ, μέσα στην ορισθείσα ημερομηνία.
Η ΕΕΑ αφού εξέτασε χθες τον φάκελο της ομάδας, χορήγησε κανονικά το πιστοποιητικό και πλέον ο Απόλλωνας και τυπικά έχει πάρει την έγκριση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

 

«ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
Και με τη... βούλα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου ο Ηρακλής. Η ΕΕΑ, αφού εξέτασε τον φάκελο που υποβλήθηκε, αποφάσισε να χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΠΑΕ Τρίγλια, η οποία έχει ήδη συμφωνήσει με τον «Γηραιό», που θα πάρει τη θέση της στη Super League 2 της νέας περιόδου.
Η Επιτροπή χορήγησε επίσης πιστοποιητικό στις ΠΑΕ Απόλλων Πόντου και Ολυμπιακός Βόλου, ενώ αντίθετα «έκοψε» τη Ζάκυνθο και τη Δόξα Δράμας. Στην περίπτωση των «μαυραετών» μάλιστα, η ΕΕΑ διευκρινίζει ότι «η αίτηση για τη χορήγηση πιστοποιητικού έχει υποβληθεί από άτομο που δεν έχει την ιδιότητα του Προέδρου ή Διευθύνοντος Συμβούλου, ούτε καν μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. Επιπλέον δεν προκύπτει συμμόρφωση της ΠΑΕ με την υπ’ αριθμ. Α855/2021 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών».
Τυπικά απορρίφθηκε και το αίτημα του Πανιωνίου, που έχει ήδη γνωστοποιήσει ότι θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη Γ΄ εθνική κατηγορία.

 

ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο Απόλλωνας Λάρισας θα δώσει σήμερα ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι» θα μεταβούν στα γειτονικά Τρίκαλα όπου στις 17:00 θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Τρικάλων. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν από τον τεχνικό Μαρσέλο Στράτσια 25 συνολικά ποδοσφαιριστές που είναι οι Νorman, Σκούπρας, Τiboue, Καρίκι, Καλούσης, Λούκας, Χατζής, Ζιάκας, Λίταινας, Παναγιώτου, Lemaangr, Μαντζάρης, Πετράκης, ΕN Goo, Ποτόσογλου, Kozuh, Ζαχόπουλος, Αστράς, Γιαννίτσης, Γεωργακόπουλος, Καπουράνης, Μπαλογιάννης, Νούσιος, Soulce και Κανούλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass