Φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΟΕ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2021 15:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Περιμένοντας την επίσημη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2 η ΑΕΛ θα δώσει σήμερα ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα στις 16.00 θα αντιμετωπίσει τον ΠΟΕ στην Ελασσόνα και ο τεχνικός των "βυσσινί" Κώστας Φραντζέσκος θα δώσει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Διαγόρα στη Ρόδο να αγωνιστούν. Απέναντι σε μια ομάδα της Γ' Εθνικής, όπως είναι ο ΠΟΕ, που έχει προπονητή τον πρώην αρχηγό της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λάρισας, Βαγγέλη Μόρα, ο τεχνικός των "βυσσινί" θέλει να δει τις αντιδράσεις των παικτών του, ώστε να μπορεί να τους υπολογίζει στα δύσκολα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.
Στην Ελασσόνα με τον ΠΟΕ αναμένεται για πρώτη φορά να αγωνιστεί ο Ζίκι Μπαντιμπανγκά, ενώ για κάποιο χρονικό διάστημα θα παίξει και ο Νίνο. Ο Ακούνια ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θα είναι έτοιμος σε δέκα περίπου μέρες να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους "βυσσινί", ενώ χθες ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και ο Γαρουφαλιάς με τον Ταχάρ.
Σήμερα θα γίνει μια προπόνηση στις 11 το πρωί και ακολούθως η αποστολή που θα απαρτίζεται για το φιλικό παιχνίδι θα αναχωρήσει το μεσημέρι για την Ελασσόνα.
Σημειώνεται ότι η χθεσινή προπόνηση έγινε υπό δύσκολες συνθήκες, καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς, αλλά οι παίκτες παρόλα αυτά, προετοιμάστηκαν με καλή διάθεση δείχνοντας πως υπάρχει πολύ καλό κλίμα και ξεπερνιούνται όλα τα εμπόδια που εμφανίζονται.
*Επίσης και για τον ΠΟΕ θα είναι ένα πολύ καλό τεστ το σημερινό παιχνίδι, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, όπου θα συμμετάσχει για μία ακόμα χρονιά η ομάδα της Ελασσόνας.
ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ Η Κ-17 ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ
Εν τω μεταξύ για την 6η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League 1, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει σήμερα και ώρα 11:00 τον Παναιτωλικό, στο δημοτικό γήπεδο Καλοχωρίου.
Διαιτητής ορίστηκε ο Γεώργιος Αντωνίου, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Μιλτιάδη Μπουρονίκο, Γρηγόριο Δεδικούση όλοι από την Ένωση Λάρισας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αλέξανδρος Κόκκαλης (Τρικάλων).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass