Ανίκητος ο Μπρέλλας στο Μαυροβούνι

ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΤΡΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ - ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΝΛ

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2021 21:12

Πρωταγωνιστής ο Κώστας Μπρέλλας χθες στο Μαυροβούνι, όπου ήταν ανίκητος από τα έντεκα μέτρα και χάρισε στον αγώνα με το Κιλελέρ την πρόκριση στην ομάδα του (1-1 κ.α., 2-0 πέν.)


Στη διαδικασία των πέναλτι, ο τερματοφύλακας του Μαυροβουνίου απέκρουσε τις εκτελέσεις των Γκαραλιάκου, Καρακάνου, Αργύρη, ενώ το δοκάρι σημάδεψε ο Τζέκα.
Όσον αφορά το Κιλελέρ, ο γκολκίπερ Δημήτρης Μαγαζιώτης απέκρουσε τα πέναλτι των Ντέτση, Σιάτρα, ενώ ευστόχησαν οι Κολιοφώτης και Καραμπίνας που διαμόρφωσαν το τελικό 2-0.
Το γκολ του Αντώνη Καραμπίνα, που έδωσε και την πρόκριση, πανηγυρίστηκε έξαλλα.
Στο 47’ ο Τζέκα εκμεταλλεύτηκε τη λάθος συνεννόηση ανάμεσα στον Καραμπίνα και τον Μπρέλλα στέλνοντας με σουτ την μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα το Μαυροβούνι έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Κυρμιτζή ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.
Το Κιλελέρ είχε ένα δοκάρι στο 85’σε σουτ του Φαρμάκα, ενώ ευκαιρίες χάθηκαν και με τους Ζάχο, Τζέκα.
Το Μαυροβούνι ήταν επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις και οι παίκτες του αγωνίστηκαν ψυχωμένα.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διαιτητής ήταν ο κ. Ντελέζος και συνεργάτες του οι κ. Γκαρέλης, Ρουπελάς. Για τη διαιτησία του κ. Ντελέζου το Κιλελέρ εξέφρασε παράπονα, υποστηρίζοντας πως δύο περιπτώσεις πέναλτι στο 20’ και το 40’ σε ισάριθμες ανατροπές του Ζάχου, δεν κατελόγισε την εσχάτη των ποινών, ενώ στη δεύτερη περίπτωση θα έπρεπε να δείξει κόκκινη στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή, καθώς ήταν τελευταίος παίκτης.
Στο 68’αποβλήθηκε από τον πάγκο ο τεχνικός της Α.Ε. Κιλελέρ, Αχιλλέας Τσιβόπουλος για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Βασίλης Μπακογιάννης): Μπρέλλας, Ντούρας (62’ Μπάγκας Δημ.), Κακαζούκης (46’ Καραμπίνας), Μαγκόλας, Παπαμάνος (75’Κολιοφώτης), Σιάτρας, Μπατζέλας Βασ. (53’ Μπέτσης), Κυρμιτζής, Εμμανουήλ (53’ λ.τ. Αντωνούλης), Πασιάς, Τατσέλος.
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Μπαλατσός (75’ Φαρμάκας), Γαλάνης, Ντιντής, Αργύρης, Καρακάνος, Κουβελάς, Ζιόμπουρας, Γκαραλιάκος, Τζέκα, Ζάχος. Αγωνίστηκε και ο Κορδαλής.
*Παρόντες στο Μαυροβούνι και ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης, με τον αντιπρόεδρο Μιχάλη Τσακίρη.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Κεραυνός Δρυμού - Δαμασιακός    0-2
ΑΠΟΕΛ - Δόξα Αργυροπουλίου    1-0
Δόξα Βλαχογιαννίου - ΠΟ Ελασσόνας    0-4
Ευαγγελισμός - Οικονόμος    0-3
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Φαλανιακός - Αμπελωνιακός    3-2
Καλοχώρι- Όλυμπος Γόννων    0-4
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Λαρισαϊκός - Πύρρος    7-8 στα πέναλτι (κ.α. 2-2)
ΑΟ Αμπελοκήπων - Δήμητρα Γιάννουλης    0-1
Αστραπή Ν. Πολιτείας - Ηρακλής Λάρισας    0-6
Φορτούνα Κουτσοχέρου - Δωτιέας Αγιάς    0-2
4ος ΟΜΙΛΟΣ
Αγ. Ανάργυροι - Παναγροτικός    2-6
Μαυροβούνι-ΑΕ Κιλελέρ    2-0 στα πέναλτι (κ.α. 1-1)

 

ΣΗΜΕΡΑ (16:00)
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Ελάτεια- Τύρναβος 2005
Βαλανίδα - Μακρυχώρι (Βοηθ. Γιάννουλης)
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Τερψιθέας - ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Τρίτη 26/10, 16:00)
4ος ΟΜΙΛΟΣ
Μελισσοχώρι - Αμπελιά (Τρίτη 26/10, 16:00)
Φιλοκτήτης-Ηρακλής Χάλκης 2-4 στα πέναλτι (κ.α. 2-2)
Ηρακλής Χάλκης-Αχιλλέας Φαρσάλων

 

ΑΝΑΓΕΝΝ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ 0
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ 3
Το καθήκον του έκανε στον Ευαγγελισμό ο Οικονόμος, κερδίζοντας την τοπική Αναγέννηση με 3-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Το σκορ για την ομάδα των «πρασίνων» άνοιξε ο Ερβίν Πεπκολάι στο 25’ με σουτ, για να διαμορφώσει -με τον ίδιο τρόπο- στο 41’ το 0-2 ο Δημήτρης Μουλτσιάς. Το τελικό 0-3 σημείωσε στο 55’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Πεπκολάι και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον μεγάλο σκόρερ Βαγγέλη Φτίκα που επανεμφανίστηκε στα 43 του χρόνια.
Εύκολο το διαιτητικό έργο του Θανάση Βασιλού και των βοηθών του Γιάννη Τάνα - Γιώργου Κοντονάσιου.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ (Χάρης Νούσιας): Χανανάς, Τζόκολα, Κότυλης, Καλογιάννης, Γκαραβέλης, Ντόκος, Σιαμαντούρας, Μπαλατσός, Λιούρας, Καρέλας, Τσάτσος.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Ν. Δραχαλίβας, Γεωργούλης, Ντούφας (46’ Μπουμπουνάρας), Σουγλής (46’ Αυλογιάρης), Ντελής, Αθανασούλης (46’ Μιφτάρι), Πίπιλας, Κατσαρός, Βλαχάκης, Πεπκολάι (56’ Φτίκας), Δ. Μουλτσιάς.

 

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 0
ΗΡΑΚΛΗΣ Λ. 6
Ένα χορταστικό παιχνίδι γεμάτο θέαμα και γκολ έκρυβε το χθεσινό απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας, όπου η Αστραπή φιλοξένησε τον -κατά μία κατηγορία μεγαλύτερο- Ηρακλή για τη Β’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΝ Λάρισας.
Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν εκατέρωθεν κλασικές ευκαιρίες για γκολ από το πρώτο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης, όμως λίγο η κλάση των τερματοφυλάκων και λίγο η δυστοκία των επιτιθέμενων, έστειλαν τις δύο ομάδες με το φτωχό 0-1 υπέρ του Ηρακλή το οποίο σημειώθηκε δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα. Ειδική μνεία για τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Άγγελο Μασούρα, ο οποίος έβγαλε... μάτια με την απόδοσή του στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.
Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ωστόσο, γύρισε η τύχη για τους επιτιθέμενους του Ηρακλή -και σε αυτό έπαιξε ρόλο η κούραση των παικτών της Αστραπής που προέρχονται από σερί επίσημων αγώνων για την Α’ τοπική κατηγορία- και κάθε ευκαιρία τη μετουσίωσαν σε γκολ. Παρά το τελικό 0-6 για τον Ηρακλή, αυτό που μένει για την αξιόμαχη Αστραπή είναι το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου έδειξε ότι υπάρχει πολύ ταλέντο στο ρόστερ.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
1’: Ο Χασομέρης πάτησε περιοχή και σούταρε πάνω στον Μασούρα.
20’: Ο Γεωργοσούλης εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση το οποίο πέρασε απ’ όλους, όμως έβγαλε ενστικτωδώς ο Παπαγιάννης πάνω στη γραμμή.
26’: Ο Καλτσάς... ζάλισε με τις ντρίπλες του δύο αμυντικούς των φιλοξενούμενων πάνω στη γραμμή του άουτ και στη συνέχεια σούταρε δυνατά με τον Παπαγιάννη να διώχνει σε κόρνερ.
33’: Σε μία φάση διαρκείας ο Κουτσούκης πάτησε περιοχή από τα αριστερά και σούταρε δυνατά, όμως ο Μασούρας απέκρουσε εκπληκτικά, με τους αμυντικούς να μην διώχνουν καλά στη συνέχεια της φάσης, καθώς η μπάλα κατέληξε έξω από την περιοχή στον Χασομέρη ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και η μπάλα πήρε κάθετη τροχιά στον αέρα με αποτέλεσμα να αναγκάσει τους αμυντικούς των γηπεδούχων στο κατέβασμά της να απομακρύνουν με το κεφάλι πάνω στη γραμμή τέρματος.
36’: Ο Χασομέρης έσπασε την μπάλα με το κεφάλι στο δεύτερο δοκάρι και ο Δοδοντσάκης από πολύ κοντινή απόσταση σούταρε δυνατά, αλλά ο Μασούρας γι’ ακόμα μία φορά ήταν εκεί για να σώσει τους γηπεδούχους. Ο Κούλπας πρόλαβε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων στην έξοδο ανοίγοντας με κεφαλιά το σκορ για τον Ηρακλή Λάρισας.
50’: Όμορφο στοπάρισμα και γύρισμα του Κούλπα μέσα στην περιοχή όπου πλάσαρε στη δεξιά γωνιά για το 0-2.
58’: Ο Δοδοντσάκης με καρφωτή κεφαλιά διεύρυνε το σκορ στο 0-3 έπειτα από σέντρα του Χασομέρη.
60’: Ο Ναρίνογλου έφυγε στην κόντρα από τα δεξιά κι έσπασε στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Αλεξίου με πλασέ έκανε το 0-4.
67’: Ο Ναρίνογλου έκλεψε από τα αριστερά αυτήν τη φορά. πάτησε περιοχή κι έδωσε πάρε-βάλε στον Αλεξίου για το 0-5
88’: Ο Τάρτας με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-6 αφού στο 90’ ο Βαγενάς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και δεν μπόρεσε να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.
Τον αγώνα διηύθυναν με επιτυχία οι: Μπουρουζίκας, Στάικος, Μίχος.
ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ιωάννης Σιάρκος): Μασούρας, Παπανικολάου, Μπομπότης, Κατσιανός, Κολλάτος, Πέτρου, Μπόνιας, Γεωργοσούλης, Καλτσάς , Ζαρκάδης, Κωνσταντίνου.
Αγωνίστηκαν και οι: Φασούλας, Βέλας, Δράμης, Κούρτης, Αθανασιάδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης-Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης, Τάρτας, Δοδοντσάκης, Κούλπας, Μπάμης, Κουτσούκης, Χατζηλιόντας, Χασομέρης, Ναρίνογλου, Αλεξίου.
Έπαιξαν και οι: Ντάτσι, Αναδολού, Σταμάτης, Βαγενάς, Κουτζαηλίας
ΜΑΡΙΟΣ ΤΖΗΚΑΣ

 

ΚΑΛΟΧΩΡΙ 0
ΓΟΝΝΟΙ 4
Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ πανηγύρισε ο Όλυμπος Γόννων, κερδίζοντας στο Καλοχώρι τη νεανική Αναγέννηση, με το ευρύ σκορ 4-0.
Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής, με τους παίκτες του Δημήτρη Κωστή να κάνουν τα απολύτως απαραίτητα, φτάνοντας έτσι με σχετική άνεση στη νίκη-πρόκριση. Όσο για τους «βυσσινί» του Φώτη Πλίτση που αγωνίζονται μια κατηγορία παρακάτω, κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες και ήταν ένα γερό τεστ για τους νεαρούς παίκτες να μετρήσουν τις δυνάμεις τους.
Το σκορ για τους «κυανόλευκους» άνοιξε μόλις στο 12’ ο Κολτσίδας με πλασέ μετά από παράλληλη σέντρα του Ζαϊρέ Γ. κάνοντας το 0-1 και πέντε λεπτά αργότερα ο Μπαλοδήμος στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του Καραποστόλη γράφοντας το 0-2, βάζοντας έτσι γερά θεμέλια για τη νίκη. Η πρώτη αντίδραση της Αναγέννησης ήρθε στο 22’ όταν η σέντρα-σουτ που επιχείρησε ο Πλιάτσικας αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Και στο 32’ ο έμπειρος πορτιέρο της Αναγέννησης, Γιώργος Καραποστόλης πραγματοποίησε δύο σπουδαίες αποκρούσεις σε σουτ των Μπούμπουλη έφτασε μια ανάσα από το τρίτο τέρμα στο 65’ αλλά ο Καραποστόλης είπε όχι στο σουτ του Πραγκαφίλη.
Στο 69’ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Μάρκου απομάκρυνε ο πορτιέρο των Γόννων και δύο λεπτά αργότερα στο 72’, ο Παρασκευούδης με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.
Λίγο πριν το φινάλε, ο Τσιντζιλώνης πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα από πλάγια θέση, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.
Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της Νίκος Χήτος ο οποίος είχε άξιους συμπαραστάτες τους κ. Καραμαγκιόλα και Κοντογιώργο.
ΚΑΛΟΧΩΡΙ (Φ. Πλίτσης): Καραποστόλης, Μπαλοδήμος, Μπλούφας, Πλιάτσικας (64’Λίταινας Μ.), Μάρκου, Ζαβρής, Κοτάκος, Καταρτζής (46’Γραβάνης), Έξαρχος (46’Πατρίκης), Γκόγκος, Νούσιος.
ΓΟΝΝΟΙ (Δ. Κωστής): Μουζακίτης, Ζαϊρές Γ. (46’λ.τ Παρασκευούδης), Γκαγκανάσιος, Αλεξόπουλος, Συγκούνας, Μπούμπουλης Β. (70’ Ζαϊρές Β.), Φώλιας (46’Τσιντζιλώνης), Σερίφης, Πραγκαφίλης, Κόκρας, Κολτσίδας (75’Γκουγκουλιάς).

 

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ 3
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ 2
Πολύ καλό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Γιάννουλης, όπου ο Φαλανιακός προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο και τελικά επικράτησε με 3-2, του μαχητικού Αμπελωνιακού.
Σε ένα παιχνίδι όπου το συγκρότημα του Κώστα Νεμπεγλέρα με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, μπήκε φουριόζο στο ματς και μόλις στο 10’ ο νεαρός Βαγγέλης Καρακίτσιος έβαλε σε θέση οδηγού τους «κιτρινόμαυρους».
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Φίλιππος Καραμπούζης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και λίγο πριν την ανάπαυλα του α’μέρους, ο Θάνος Γιαννακόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έγραψε το 3-0.
Στο 60’ ο Αλεξόπουλος Σ. με κεφαλιά μείωσε σε 3-1 και στο 70’ ο Σίλβι εκτέλεσε πέναλτι, αρχικά απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά έκανε το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.
Ο Αμπελωνιακός είχε μία καλή στιγμή για να φέρει το ματς στα ίσα στο 80’ με τον Γωγάκο, αλλά το πλασέ που έκανε έβγαλε πάνω στη γραμμή ο Κολοβός Κ.
Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Μάνος, Πατέτσος.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νεμπεγλέρας): Ντιντής, Καραμπούζης (46’ Μπλέντι), Γιαννακόπουλος (46’Πανταζής Η.), Λάιος (60’Κολοβός Κ.), Πανταζής Γ., Λυγούρας Β. (46’Τσιάκος), Καρακίτσιος, Μαριγκούδης, Ιωαννίδης Σεμπ., Πανταζής Θωμ. (60’ Λόλας), Νάστας.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Αλεξανδρής): Καρκατσέλας, Ντανίκας (60’ Καραγιάννης), Πάνου, Μπαρούτζας, Μεσημέρης (46’ Χάστας), Αλεξόπουλος Α., Αλεξόπουλος Σ. (60’ Γωγάκος), Σίλβι, Κυρίτσης, Γκιόνα (46’ Πόνηρος), Βογιατζής (46’ Βούκιας).

 

ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟ 0
ΔΩΤΙΕΑΣ 2
Πολύ καλός κατά διαστήματα ο Δωτιέας κέρδισε στο Κουτσόχερο την τοπική Φορτούνα, με σκορ 2-0. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες του Τάσου Μπεριτζά προσπάθησαν φιλότιμα, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε μέρος, ενώ απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν κυρίως στο α’μέρος αλλά ο εξαιρετικός πορτιέρο που ακούει στο όνομα Χρήστος Μπαταβάνης κατέβασε... τα ρολά.
Το σκορ άνοιξε στο 40’ο Γιώργος Λεσάι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 0-1 και στο 60’ο Κορτσάρι με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Σούλη. Από πλευράς Φορτούνας στο 20’ δοκάρι είχε ο Δημητρέλης μετά από ωραία ενέργεια του Μήτσιου.
Στο 31’ σουτ έκανε ο Καββαδίας έξω από την περιοχή και το έβγαλε με τα ακροδάχτυλα ο Μάλτζαρης σε κόρνερ. Τέλος, στο 85’ ωραίο σουτ είχε ο Δημητρέλης που πέρασε άουτ.
Διαιτητική τριπλέτα: Κοσμάνος, Δίχρης, Σιαπλούλης.
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ (Σπύρος Ευαγγέλου): Μπαταβάνης, Γκάνας (60’ Αετόπουλος), Γκόγκος (67’ Ξύτσας), Γκουντρουμπής, Μπακογιάνης, Τσιάμης (65’ Κουταλιάς), Μήτσιος (60’ Χατζής), Σκούπρας (46’ Μαμάτσας), Καββαδίας, Παζάρας, Δημητρέλης.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης (80’Καρνάβας), Κορλός (70’Μαλαχτάρης), Ντακούλας (70’Δημολιός), Σούλης, Παπαγιαννούλης, Λεσάι (70’Μακρής), Πατσιωτός (70’ Μάνσε Αγγ.), Κορτσάρι, Σούμπασης, Φουκαλάς, Παππάς.

 

Επιμέλεια: Χρήστος Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass