Καλός ήταν και ο βαθμός...

*Ο Αετός Μακρυχωρίου έχανε 1-2 και ισοφάρισε 2-2 την Ευξεινούπολη

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2021 21:00

Δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι διεξήχθη χθες στο γήπεδο του Μακρυχωρίου, όπου ο τοπικός Αετός και η Δήμητρα Ευξεινούπολης αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.


Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας και ο βαθμός ήταν καλός για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς στο πρώτο μισάωρο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προσπάθησαν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό.
Με τη συμπλήρωση λοιπόν μισής ώρας αγώνα, ο Αετός προηγήθηκε με πέναλτι που υπέπεσε ο Στεφανής στον Μάντζαρη και αμφισβήτησαν οι της Δήμητρας. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Μπρακαμόντε, πετυχαίνοντας το 1-0.
Δύο λεπτά αργότερα, από προσπάθεια και σουτ του Βουρδάκη έγινε το 1-1. Και πολύ γρήγορα η ανατροπή για τη Δήμητρα. Στο 38’, ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Καρράς σκόραρε με κεφαλιά. Μία επικίνδυνη φάση για τον Αετό λίγο πριν λήξει το ημίχρονο όταν ο Κολοβός έκανε την παράλληλη πάσα, δεν πρόλαβε ο Παπαδόπουλος να μπει στην πορεία της μπάλας και μπλόκαρε ο Σταυράκης. Σημειώνουμε ότι στο 46’ ο Κώστας Κατσάρας προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή καθώς στη θέση του τραυματία Παπαδόπουλου πέρασε ο Κατσαμάγκας, ενώ και ο Στέλιος Αρσένος προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, αφού στη θέση του τραυματία Διαμαντόπουλου μπήκε ο Μπόλης.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για το Μακρυχώρι και στο 51ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση. Λάθος γύρισμα του Μπόλη προς τον τερματοφύλακα το εκμεταλλεύτηκε ο Γκιουρσάνης και σκόραρε με δυνατό σουτ, έξω από την περιοχή. Από το σημείο εκείνο και μετά, η ομάδα του Κώστα Κατσάρα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων ζητώντας κι άλλο τέρμα και θα μπορούσε να το πετύχει με ένα σουτ του Γκαμπέτα που μπλόκαρε την μπάλα όμως ο έμπειρος γκολκίπερ Άγγελος Σταυράκης στο 70ό λεπτό. Στο 73’ αποβλήθηκε ο Δημητρίου με δεύτερη κίτρινη που ...πρόλαβε να πάρει σε λιγότερο από δεκαπέντε λεπτά παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο, καθώς είχε μπει αλλαγή.
Η Δήμητρα κράτησε το 2-2 με δέκα παίκτες και στο φινάλε του αγώνα, στο 90’, θα μπορούσε να πάρει ακόμη και το διπλό.
Ο Κράνας βρέθηκε αμαρκάριστος μεταξύ μικρής και μεγάλης περιοχής, ωστόσο δεν έπιασε καλά το σουτ που κατέληξε πάνω στον γκολκίπερ Πατέτσιο και εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Για τη διαιτησία του κ. Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας ), οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν παράπονα, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχε παράβαση στην περίπτωση του πέναλτι, ενώ υπερβολικές ήταν και οι κίτρινες κάρτες.
Από την πλευρά τους οι του Αετού χαρακτηρίζουν αντικειμενική τη διαιτησία του ρέφερι, όπως και των συνεργατών του κ.κ. Δόσκορη, Γάκου, όλοι από την Ένωση Φθιώτιδας.
Στο 73’αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δημητρίου της Ευξεινούπολης.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κώστας Κατσάρας-Λευτέρης Τέας): Πατέτσιος, Παϊτέρης (46’ Γκαμπέτας), Μαλάκος (65’ Μητάκος), Σιάτρας, Κουμπούρας, Αλτάνης, Γκιουρσάνης, Παπαδόπουλος (46’ λ.τ. Κατσαμάγκας), Μάντζαρης, Κολοβός, Μπρακαμόντε.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ (Στέλιος Αρσένος): Σταυράκης, Λάμπος (70’ λ.τρ. Κράνας), Θεοδωρόπουλος, Γαλανόπουλος, Στεφανής, Θωμαΐδης (60’ Δημητρίου), Βουρδάκης, Καρράς (70’ Μαυροζούμης), Σιόβας (60’ Καμπέρης), Αναστασίου, Διαμαντόπουλος (44’ λ.τρ. Μπόλης).
ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΤΗ ΜΥΤΗ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Εν τω μεταξύ, κάταγμα στη μύτη υπέστη ο ποδοσφαιριστής Παπαδόπουλος του Αετού Μακρυχωρίου και σήμερα θα φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του, μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που θα γίνουν.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass