Αφησε παρακαταθήκη στον Φαλανιακό ο Νεμπεγλέρας

ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2022 21:10

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας αποτελεί παρελθόν για τον Φαλανιακό καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους μετά την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου.

Η πρώτη θητεία ως προπονητής για τον Κώστα Νεμπεγλέρα είχε θετικό πρόσημο και η προσφορά του στην ομάδα του Φαλαναικού στο φετινό πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς η ομάδα έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση (τερμάτισε στη 2η θέση), προκρίθηκε στα πλέι-οφ και διεκδίκησε τον τίτλο. Παράλληλα ο Λαρισαίος τεχνικός έθεσε τις βάσεις για τη νέα χρονιά, αφού «έχτισε» έναν κορμό με αξιόλογους παίκτες που άφησαν το αποτύπωμά τους στους αγωνιστικούς χώρους παίζοντας όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο.
Με αφορμή την αποχώρησή του από τον Φαλανιακό ο Κώστας Νεμπεγλέρας με δηλώσεις τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Χρήστο Πρίφτη, καθώς επίσης τους παίκτες της ομάδας και τους συνεργάτες μου, Χρήστο Λιάπη και Χρήστο Γκικούδη, για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο το διάστημα της θητείας μου στον Φαλανιακό. Παράλληλα ευχαριστώ τους Βασίλη Ξεσφίγγη και Φίλιππο Παπαδόπουλο που ήταν σε καθημερινή βάση κοντά μας και εύχομαι στον Φαλανιακό ό,τι καλύτερο στη συνέχεια και κάθε χρόνο να δυναμώνει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass