Ολα για όλα ο Ηρακλής Λάρισας

ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ (17.00)

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2022 15:00

Όλα για όλα θα τα δώσει σήμερα ο Ηρακλής Λάρισας στις 17.00 στον δεύτερο αγώνα των μπαράζ ανόδου που δίνει για την άνοδο στη Super League 2, όπου στο Ael Fc Arena θα αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό.
Η λαρισινή ομάδα αδικείται από την ήττα στον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ (1-3), αφού μέχρι το 60’ είχε την υπεροχή και εκεί η άδικη αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του νεαρού ταλαντούχου Χρήστου Παπαδόπουλου είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να ισορροπήσουν τον αγώνα και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.


Αυτήν τη στιγμή, με νίκη, η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη μπαίνει ξανά επί ίσοις όροις στη μάχη της ανόδου, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί να πάρει σημαντικές εκτός έδρας νίκες. Πάντως, επειδή η διαδικασία είναι στο ξεκίνημα, τίποτα δεν έχει κριθεί, με εξαίρεση την ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ που οι δύο συνεχόμενες επιτυχίες τού έχουν δώσει σημαντικό προβάδισμα.
Ο προπονητής του Ηρακλή Λάρισας για το σημερινό παιχνίδι εκτός του τιμωρημένου Παπαδόπουλου δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον τραυματία Δημήτρη Χασομέρη.
Από τον Ηρακλή Λάρισας ανακοινώθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω: «Καλούμε τους φιλάθλους της Λάρισας να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και για τον λόγο αυτόν η γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ.
Το παιχνίδι θα καλυφθεί με live streaming προσφορά της εταιρείας DETOX, για τους φιλάθλους που είναι εκτός Λάρισας και δεν μπορούν να παρευρεθούν στο γήπεδο (https://youtu.be/QKEJOoeKCDk)
Οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα εισέλθουν από την κεντρική θύρα 18 του AEL FC ARENA, ενώ οι φίλαθλοι του Μακεδονικού που ενδεχομένως έρθουν στη Λάρισα μεμονωμένα θα εισέλθουν από τις θύρες 14-15. Θα τηρηθεί το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο».
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ηρακλής Λάρισας-Μακεδονικός (AEL FC Arena): Μπαλαχούτης, Πετρίδης, Καρακελλές (Πειραιά), 4ος Παναγιωτάρας (Αθηνών), παρ. Τερετίδης (Καβάλας)
Παναχαϊκή-Ηλιούπολη: Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας), Κωνσταντόπουλος, Τριαντάφυλλος (Κορινθίας), 4ος Τσακάλης (Ηλείας), παρ. Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
Αγροτικός Αστέρας-Ρουφ: Σταυρουλάκης, Βαρβαντάκης, Βλαχάκης (Ρεθύμνου), 4ος Ασλανίδης (Πιερίας), παρ. Ευθυμιάδης (Δράμας).
*Ρεπό: Προοδευτική
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΑΟ Ρουφ 4-1 6
Αγρ. Αστέρας 2-1 4
Παναχαϊκή 1-0 3
Μακεδονικός 0-1 1
Ηλιούπολη 1-2 1
Προοδευτική 0-1 1
Ηρακλής Λ. 1-3 0
*Ηρακλής Λάρισας και Παναχαϊκή έχουν κάνει το ρεπό τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass