Ξαφνική αποχώρηση του Κ. Σκούπρα

Στο εξωτερικό ο εκ των αρχηγών του Απόλλωνα Λάρισας

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2022 10:09 | Τελευταία ενημέρωση: 03 Οκτ 2022 10:36

Μια απρόσμενη εξέλιξη σημειώθηκε στον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς είχαμε την ξαφνική αποχώρηση ενός εκ των αρχηγών της ομάδας, του Κώστα Σκούπρα.


Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με τεράστια προσφορά στους «κυανόλευκους», ο οποίος στην πενταετία που αγωνίστηκε επέδειξε ήθος και ήταν πάντα παρών στις ευχάριστες, αλλά και στις δύσκολες στιγμές του Συλλόγου, αγωνιζόμενος κυρίως στη δεξιά πτέρυγα.
Ο Σκούπρας, που αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, τον προπονητή Βαγγέλη Μόρα και τους συνεργάτες του, θα μεταβεί στο εξωτερικό και θα συνεχίσει την καριέρα του σε ερασιτεχνική ομάδα (σ.σ. στη Γερμανία ή την Ολλανδία).
Η αποχώρησή του έχει να κάνει με επαγγελματικούς λόγους, όπως αναφέρουν πληροφορίες, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές. Σίγουρα είναι μια σημαντική απώλεια για τη λαρισινή ομάδα, η οποία σήμερα λογικά θα γνωρίζει εάν θα παίξει μεθαύριο Τετάρτη 5 Οκτωβρίου με την Καλλιθέα για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ή θα οριστεί το ματς σε άλλη ημερομηνία.

 

ΦΙΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ Κ-19
Εν τω μεταξύ, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη προχθές στο Μαυροβούνι, η Κ-19 του Απόλλωνα Λάρισας αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την τοπική ομάδα. Τα γκολ των «κυανόλευκων» πέτυχαν στο 36’ με πλασέ ο Γαρυφάλου μετά από πάσα του Τεμπεσίρη και στο 45’ με απευθείας φάουλ ο Παρασκευούδης, ενώ στο 90’ κι ενώ το σκορ είχε διαμορφωθεί σε 2-2, ο Γεωργίου έχασε κλασική ευκαιρία για να πετύχει το 2-3.
Ο τεχνικός Αποστόλης Ευαγγέλου στην αρχική ενδεκάδα είχε τους: Μπακαρό, Τεμπεσίρη, Παπανικολάου, Τερζούδη, Γαρυφάλλου, Γκαντέλα, Διβανέ, Μόκα, Θεοχάρη, Κούρτη, Παρασκεούδη.
Στην επανάληψη χρησιμοποίησε και τους: Θ. Βαλδούμα, Αγριόδημο, Γκόγκο, Κεντερλίδη, Τζίμουλα, Μπιθιτζή, Μιλίγγα, Ζαχόπουλο, Βαγενά, Αβραμούλη, Γεωργίου.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass