Πρωτοποριακές οι δράσεις του «Οδυσσέα»

ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 23 Νοε 2022 10:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Νοε 2022 12:34

Συνεχίζονται με μεγάλη ανταπόκριση των Λαρισαίων οι δράσεις από το Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας «Οδυσσέας» από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Λάρισα.

Μέχρι μεθαύριο, Παρασκευή, θα βρίσκεται στην Κεντρική πλατεία, για να υλοποιεί δωρεάν εκπαιδευτικές δράσεις πρόληψης για μικρούς και μεγάλους, σε κρίσιμους τομείς που αφορούν τη ζωή και τα δικαιώματα των παιδιών, καθώς επίσης υπάρχει και εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος του Τμήματος Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού ΓΝΛ. Οι δράσεις τελούν υπό την αιγίδα και τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συνδιοργανώνονται με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λάρισας και υλοποιούνται με τη συμμετοχή του Τμήματος Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, του Δήμου Λαρισαίων, καθώς επίσης του σχολείου «Ελληνογερμανική Αγωγή» στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «Τα σχολεία ως “Ζωντανά Εργαστήρια (Living Labs)” SALL».
Χθες έγινε ενημέρωση από εξειδικευμένη ψυχολόγο του Οργανικού σε γονείς και εκπαιδευτικούς για την κακοποίηση, την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και τον σχολικό εκφοβισμό. Παράλληλα χθες έγινε και εθελοντική αιμοδοσία, δράση η οποία θα συνεχιστεί και σήμερα από τις 3 μ.μ. έως τις 7 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass