Στην Εθνική Ελλάδος η Κατερίνα Τσιάπανου

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2022 16:00

Από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των γυναικών βρέθηκε η προπονήτρια Κατερίνα Τσιάπανου, η οποία ανέλαβε καθήκοντα βοηθού προπονητή (επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ της «Ε» στις 16 Νοεμβρίου).

Η Μελιβοιώτισσα προπονήτρια ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με την Εθνική, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στην Ισπανία για σειρά φιλικών παιχνιδιών. Η ίδια αποχαιρέτησε τους παίκτες και τη διοίκηση της ομάδος με μια συγκινητική ομιλία, καθώς είχε αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια του Φιλοκτήτη και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην ευρύτερη περιοχή.
Όπως η ίδια δήλωσε, «η επιστροφή μου στη Λάρισα το καλοκαίρι του 2021 συνδυάστηκε με την τιμητική πρόταση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Φιλοκτήτη Μελιβοίας. Μετά από ενάμιση χρόνο, και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο κύκλος αυτός κλείνει. Είμαι ευγνώμων για το γεμάτο χαρές, επιτυχίες, άγχη και αγωνίες ταξίδι μου με συνοδοιπόρους παίκτες διοίκηση και φιλάθλους.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους παράγοντες-φίλους στη διοίκηση και ιδιαίτερα στον Απόστολο Τόλιο για την αγάπη και την εμπιστοσύνη.
Στους ποδοσφαιριστές μου για την άψογη συνεργασία μας την αποδοχή, τη στήριξη, τον σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου πρόσφεραν απλόχερα!
Να τους ευχηθώ να είναι υγιείς, χωρίς τραυματισμούς, να χαίρονται την κάθε στιγμή στο παιχνίδι και να συνεχίζουν με πάθος και ζήλο να αγωνίζονται εντός και εκτός γηπέδων.
Εύχομαι στην ομάδα μου να παραμείνει σε ανοδική πορεία και στον νέο προπονητή καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες.  
Αποχωρώ χαρούμενη, περήφανη και ευλογημένη που υπήρξα κομμάτι της ιστορίας του Φιλοκτήτη!».
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ
Σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Φιλοκτήτη Μελιβοίας ανέφερε τα εξής: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Φιλοκτήτης Μελιβοίας συγχαίρει την Κατερίνα Τσιάπανου για την πρόσληψή της στην Εθνική Ελλάδος Γυναικών και της εύχεται ό,τι καλύτερο στην καριέρα της. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο η συγκεκριμένη εξέλιξη και όλοι αισθανόμαστε υπερηφάνεια για την Κατερίνα, η οποία τα τελευταία 2 χρόνια βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας μας με εξαιρετική επιτυχία και εκπληκτικά αποτελέσματα σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο. Η Κατερίνα μπορεί να μη βρίσκεται πλέον στο τιμόνι της ομάδας, αλλά θα βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα και έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά όλων μας. Κατερίνα σε ευχαριστούμε».
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΪΤΣΗΣ
Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέου τεχνικού και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γιάννη Βαΐτση, ο οποίος πρόσφατα έληξε τη συνεργασία του με τον Κεραυνό Δρυμού. Τίποτα ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμΗ και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass