Συνάντηση Τ. Μπαλτάκου με διοικητικό της ΠΑΕ ΑΕΛ

Ανήμερα των Χριστουγέννων, με αντικείμενο τη διαιτησία του αγώνα στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό - Σήμερα η πρώτη του Ταουσιάνη

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2022 11:09

Του Σωτ. Κέλλα
Σε μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ δεν υπάρχουν αργίες ούτε τα Χριστούγεννα, ειδικά όταν υπάρχουν και επισκέψεις στην πόλη σου που δεν τις περιμένεις σε κρίσιμο αγωνιστικό σημείο…

Και τα φετινά Χριστούγεννα υπήρχε μια σημαντική επίσκεψη στη Λάρισα για οικογενειακούς λόγους. Ήταν αυτή του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, που διέμενε σε ξενοδοχείο στην οδό Φαρσάλων.
Τη διαμονή του στη Λάρισα εκμεταλλεύτηκε διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ που συναντήθηκε μαζί του στις 11 το πρωί για να συζητήσει κυρίως για τη διαιτησία και συγκεκριμένα για τον Κώστα Πουλικίδη και τα σφυρίγματά του στον αγώνα Πανσερραϊκού-ΑΕΛ (2-1).
Σύμφωνα με πληροφορίες, το διοικητικό στέλεχος μίλησε για την αδικία που υπήρχε, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε ότι έμαθε για τις διαμαρτυρίες και παρακολούθησε το βίντεο της αναμέτρησης, χωρίς να κάνει, λόγω θέσης, καμία κρίση. Τόνισε, επίσης, ότι δεν πρέπει να ρίχνουν ευθύνες στην ΚΕΔ για ορισμούς διαιτητών, αφού ο κ. Μπένετ που είναι αρχιδιαιτητής και υπεύθυνος των ορισμών διαιτητών στις δύο μεγάλες κατηγορίες δεν μπορεί να έχει άποψη στο μικρό χρονικό διάστημα που είναι στην Ελλάδα για 80 περίπου διαιτητές.
Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα (βοήθησε το γεγονός ότι έγινε ανήμερα των Χριστουγέννων) και στη συνέχεια υπήρξε συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ και με τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ, κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη, για θέματα που αφορούσαν στη συνεργασία της ΕΠΣΛ με τη διοργανώτρια αρχή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν ξεκουράζεται… Χαρακτηριστικό ότι το βράδυ της ίδιας μέρας έφυγε για την Αθήνα.

 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΤΑΟΥΣΙΑΝΗ
Μετά την τετραήμερη άδεια για τις γιορτές των Χριστουγέννων, οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ επιστρέφουν σήμερα στις 3 μ.μ. σε προπονητικούς ρυθμούς, όπου δεν θα βρούνε τον Παναγιώτη Γκουτσίδη ως τεχνικό, ο οποίος αποτελεί παρελθόν, αλλά τον νέο προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη και ο μόνος από το τεχνικό επιτελείο που συνεχίζει σίγουρα είναι ο Αλέξανδρος Βεργώνης.
Συστάσεις αναμένεται να κάνει ο γενικός διευθυντής Τάσος Βενέτης, ενώ ο προπονητής αναμένεται να μιλήσει για τον τρόπο επίτευξης του στόχου της ανόδου της ομάδας.
Στο μεταξύ, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β’ στις 4 Ιανουαρίου ο προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Όγκμποε και τους τιμωρημένους Ηλιάδη και Γκοτζαμανίδη που αποβλήθηκαν με τον Πανσερραϊκό, ενώ αναμένεται να επιλέξει και τον αγώνα που δεν θα αγωνισθεί ο Πλέγας, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

 

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
Ο πίνακας των σκόρερ της Super League 2 έχει ως ακολούθως:
6 γκολ: Βουό (Ο.Φ. Ιεράπετρας)
5 γκολ: Παραστατίδης (Διαγόρας Ρόδου)
4 γκολ: Μπράντονιτς (ΠΑΟΚ Β’), Γιουμπιτάνα (Ηρακλής), Κουιρουκίδης (Κηφισιά), Τετέι (Κηφισιά), Όγκμποε (ΑΕΛ), Μάναλης (Χανιά), Κανίς (Πανσερραικός), Πασάς (Καλαμάτα)
3 γκολ: Φασίδης (Βέροια), Λουκίνας (Athens Καλλιθέα), Αντερέγκεν (ΟΦ Ιεράπετρας), Τζίμας (ΠΑΟΚ Β’), Λιποράσε (Παναχαϊκή), Μπαστάκος (Ηλιούπολη), Ζαχαράκης (Απ. Λάρισας), Κάσσος (Νίκη Βόλου), Μιράντα (Νίκη Βόλου), Σαρδέλης (Παναθηναϊκός Β’), Κωσίδης (ΑΕΚ Β’)
2 γκολ: Αθανασακόπουλος (Παναθηναϊκός Β’), Μούλερ (Ο.Φ. Ιεράπετρας), Ταλάλ (Κηφισιά), Κέρι (Παναχαϊκή), Σαΐντ (Πανσερραϊκός), Σιαφά (Νίκη Βόλου), Κωνσταντίνου (Θεσπρωτός), Ρόβας (Καλαμάτα), Τσουκάνης (Μακεδονικός), Βερνάρδος (Αναγέννηση Καρδίτσας), Σιμόνι (Μακεδονικός), Αντεσίνα (Διαγόρας Ρόδου), Νίνο (ΑΕΛ), Πέττας (Αλμωπός Αριδαίας), Μπαστιανός (Αιγάλεω), Νικολιάς (ΑΕΛ), Μιλούνοβιτς (Νίκη Βόλου), Κοζορώνης (Αναγέννηση Καρδίτσας), Βουργουτζής (Διαγόρας Ρόδου), Αθανασιάδης (Αναγέννηση Καρδίτσας), Μωραΐτης (Απ. Σμύρνης), Κυνηγόπουλος (Athens Καλλιθέα), Αντόνι (Απ. Σμύρνης), Μελούνοβιτς (Ηρακλής), Μαζάρ (Παναθηναϊκός Β’), Μπουόλι (Βέροια), Μαζουλουξής (Κηφισιά)

 

ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος παραμένει στους κορυφαίους τερματοφύλακες της κατηγορίας. Αυτό διαπιστώνεται και από τα clean sheet, δηλαδή τα παιχνίδια που κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Αναλυτικά:
6 clean sheet: Αναγνωστόπουλος (Κηφισιά), Κότσαρης (Απ. Σμύρνης)
5 clean sheet: Ταίρης (Καλαμάτα), Γκέκας (Αναγέννηση Καρδίτσας), Κατσιμήτρος (Χανιά), Περιστερίδης (Ηλιούπολη), Θεοδωρόπουλος (ΑΕΛ)
4 clean sheet: Θεοδωράκης (Παναχαϊκή), Γουναρίδης (Μακεδονικός), Μπάγιτς (Νίκη Βόλου), Σικαλιάς (Αιγάλεω)
3 clean sheet: Παπαδούδης (Ολυμπιακός Β’), Στρέζος (Athens Καλλιθέα), Γιαννίκογλου (Πανσερραϊκός), Κυρίτσης (Ο.Φ. Ιεράπετρας), Βελλίδης (Ηρακλής), Ντόκιτς (Αλμωπός Αριδαίας)
2 clean sheet: Γαλάνης (Διαγόρας Ρόδου), Μελί (Απ. Λάρισας), Χατζηεμμανουηλ (ΑΕΚ Β’)

 

55.660 ευρώ στην ΕΠΣΛ
*Πρωτοχρονιάτικο δώρο από την ΕΠΟ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Λάρισας θα πάρει πρωτοχρονιάτικο δώρο από την ΕΠΟ, αφού θα δοθούν 55.660 ευρώ, τα περισσότερα από κάθε άλλη Ένωση στη Θεσσαλία. Αναλυτικά τα υπόλοιπα ποσά έχουν ως εξής: Τρίκαλα 46.502 ευρώ, Καρδίτσα 48.597 ευρώ, Θεσσαλία (Βόλου) 48.729 ευρώ. Το σύνολο του ποσού που θα μοιραστεί στις Ενώσεις είναι 2.843.611,54 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass