Αδειάζει από παίκτες ο Απόλλωνας Λάρισας...

ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΝΤ’ ΑΓΚΟΣΤΙΝΟ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2022 12:11

Ο Απόλλων Λάρισας δείχνει ότι ενόψει του 2023 θα έχει σημαντικές ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αφού αρκετοί παίκτες δείχνουν τάσεις φυγής, με τον τεχνικό Βαγγέλη Στουρνάρα να προβληματίζεται έντονα.


Συγκεκριμένα, είναι γνωστό ότι Κώστας Χατζής και Δημήτρης Λίταινας αποτελούν παρελθόν μετά την προσφυγή που έκαναν, αλλά αυτήν τη στιγμή αγνοείται και η τύχη δύο ακόμα παικτών, των Μελί και Ντ’ Αγκοστίνο, που τους περιμένουν να επιστρέψουν από Ιταλία.
Επίσης, ο Γκαρσία μάλλον θα αποτελέσει και αυτός παρελθόν, ενώ όσον αφορά τον Σιατραβάνη είναι άγνωστες οι προθέσεις του παίκτη... Τον ποδοσφαιριστή θέλουν αρκετές ομάδες, αλλά ο ίδιος συνεχίζει να προπονείται, χωρίς όμως να αποκαλύπτει κάτι για τα σχέδιά του. Το δεδομένο είναι ότι δεν θα συνεχίσει στον Απόλλωνα Λάρισας.
Σαν να μη φθάνουν τα προβλήματα, υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές που είναι τραυματίες. Συγκεκριμένα, το απουσιολόγιο περιλαμβάνει σχεδόν μόνιμα το τελευταίο διάστημα τούς: Γιαννίτση, Φουρκιώτη, Χαλάτση, Νούσιο και Ζιάκα.
Από κει και πέρα το ερώτημα είναι αν θα ενισχυθεί η ομάδα και με ποιους... Πληροφορίες από τη διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας αναφέρουν ότι η ομάδα θα ενισχυθεί με σημαντικό αριθμό παικτών, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass