Η ΑΕΛ συζητά με Εντισον Κόλα

*ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2023 12:55

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ είναι κοντά στην απόκτηση Ουρουγουανού επιθετικού, αλλά για τη θέση του σέντερ μπακ όλα δείχνουν ότι καταλήγει στον 22χρονο Έντισον Κόλα, που είναι μια προσωπική επιλογή του νέου προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη, καθώς δούλεψε μαζί του στον Εργοτέλη, όπου υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο.
Ο Κόλα γεννήθηκε στις 9/04/2001 στη Χερσόνησο και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Εργοτέλη και τον Σεπτέμβρη του 2020 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Το γεγονός ότι ο Εργοτέλης δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα Super League 2 οδήγησε τον νεαρό ποδοσφαιριστή να βρει νέα «στέγη» στον Ο.Φ. Ιεράπετρας.
Έχει ύψος 1.90 και το περασμένο καλοκαίρι δοκιμάστηκε σε ομάδα της Σλοβενίας ανώτερης κατηγορίας.
Στα αξιοσημείωτα ότι κοστολογείται από το transfermarkt 175.000 ευρώ και το γεγονός, επίσης, ότι έχει ισχυρό γραφείο μάνατζερ (είναι το ίδιο που, μεταξύ άλλων, εκπροσωπεί τον Μπακασέτα και τον Σιώπη), δείγμα ότι υπάρχει πίστη στο ταλέντο του.
Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΛ, σύμφωνα με τον προπονητή, θέλει ενίσχυση στις θέσεις του δεξιού μπακ, του σέντερ μπακ και του σέντερ φορ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει και εσωτερική μεταγραφή, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής εισηγήθηκε να γίνει επαγγελματίας ο Παναγιώτης Νινίκας, που η θέλησή του να παίξει ποδόσφαιρο τον οδήγησε σε νυχτερινό σχολείο.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ
Στο μεταξύ, οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ συνεχίζουν την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τη Βέροια, αλλά υπάρχουν τα προβλήματα τραυματισμών των Νικολιά και Όγκμποε.
Επίσης, μόνος του συνεχίζει να προπονείται ο αρχηγός της ομάδας Θανάσης Παπαγεωργίου, με στόχο να… βελτιωθεί η φυσική του κατάσταση υπό τις οδηγίες του γυμναστή Γιάννη Παπαϊωάννου.
Ο Λαρισαίος παίκτης περνάει μια περιπέτεια που σίγουρα θα τον δυναμώσει στο επαγγελματικό του μέλλον.
Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Στο μεταξύ, η ΑΕΛ για πρώτη φορά δέχεται πυρά ότι είχε εύνοια από τη διαιτησία (!). Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Μακεδονικού, θέλοντας να δικαιολογήσει την ήττα της ομάδας τους, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση για το γκολ της ισοφάρισης των «βυσσινί», αναφέρει: «Φτάσαμε σε έναν ορισμό εμπνευσμένο από τα πιο ιδανικά όνειρα του Ευτύχη Μπλέτσα, αφού η ΚΕΔ ένωσε κάθε άκρη της Ελλάδας, στέλνοντας στην Ευκαρπία διαιτητή Πειραιά με βοηθούς από την Κοζάνη και το Ηράκλειο Κρήτης! Σήμερα κύριοι πήγαμε στο γήπεδο να υποστηρίξουμε την ομάδα μας υποψιασμένοι για όσα επρόκειτο να συμβούν, όμως, αυτό που τελικά συνέβη, δεν θα μπορούσαμε ούτε να το φανταστούμε! Διαιτητής (Πουλόπουλος) και βοηθός (Τζιουβάρας) εγκλημάτησαν δίχως ντροπή κατά του Μακεδονικού και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, τόσο σε πολλές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα που αφορούσαν κάρτες, φάουλ και διαχείριση του παιχνιδιού, όσο, κυρίως, στη φάση της ισοφάρισης της ΑΕΛ, όπου δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν καλά και κατάφεραν να εκτεθούν στο πανελλήνιο… Ο Τζιουβάρας είδε γκολ, αλλά δεν έφυγε ποτέ στη σέντρα, ο Πουλόπουλος στα τυφλά έδωσε γκολ μετά από τριάντα δευτερόλεπτα και οι δυο τους χρειάστηκαν σχεδόν δέκα λεπτά να εξηγήσουν τα ανεξήγητα μπροστά σε σαστισμένους αθλητές και φιλάθλους!».
Σίγουρα θα πρέπει να δούνε και τα προηγούμενα παιχνίδια της ΑΕΛ, όπου είχε αδικηθεί από τη διαιτησία, γιατί το πρόβλημα της κατηγορίας αποδεικνύεται ότι είναι οι άσχημες διαιτησίες με αποκορύφωμα την αποχώρηση σε δύο αγώνες του Ολυμπιακού Β’.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass