«Βασίλεψαν» οι μικροί του Γ.Σ. Αμπελώνα

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2023 12:20

Σε μια λιτή, αλλά άκρως συγκινητική εκδήλωση, καθώς ήταν η τελευταία υπό την προεδρία του Σταύρου Κωτούλα, τα τμήματα υποδομής της ομάδας μπάσκετ του Αμπελώνα έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, έπειτα από δύο χρόνια περιορισμών, λόγω πανδημίας.


Μικροί αθλητές, γονείς, προπονητές και διοικητικοί της ομάδας, κατέκλεισαν το Κλειστό Γήπεδο Αμπελώνα, αντάλλαξαν ευχές και συζήτησαν για τη νέα χρονιά, με τον πρόεδρο του Γ.Σ. Αμπελώνα 1986, να δηλώνει: «Είμαι πολύ συγκινημένος, καθώς φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά στην προεδρία της ομάδας και θέλω να σας ευχαριστήσω όλες και όλους, για την εμπιστοσύνη που έχετε επιδείξει και επιδεικνύετε, τόσο προς το πρόσωπό μου, όσο και προς όλους τους ανθρώπους της διοίκησης».
Ο κ. Κωτούλας, αναφερόμενος στους στόχους της Ακαδημίας, τόνισε πως «από το 2017, τέθηκε ως απόλυτη προτεραιότητα, η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους αθλητές, με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος για τους γονείς», ενώ επισήμανε, ότι «η διαρκής, ανοδική πορεία των τμημάτων υποδομής, αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση της προσπάθειας, που γίνεται».
Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Αμπελώνα 1986, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα 10 μέλη της Διοίκησης, για τη διαχρονική στήριξη και αγαστή συνεργασία τους, ενώ απευθυνόμενος στους μικρούς αθλητές, υπογράμμισε:
«Να είστε υπερήφανοι, που φοράτε την τιμημένη φανέλα της ομάδας μας και εύχομαι να αποτελέσετε την επόμενη γενιά, που θα στελεχώσει την ανδρική μας ομάδα, που εδώ και τρία χρόνια, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αποτελώντας και τη μοναδική εκπρόσωπο του ν. Λάρισας στις εθνικές κατηγορίες. Καλή Χρονιά με υγεία και χαρές. Σας ευχαριστώ όλους για όλα».
*Παρόντες στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ήταν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού και προπονητής της ανδρικής ομάδας, Ανδρέας Γιαννόπουλος, το μέλος της Τοπικής Κοινότητας Αμπελώνα, Έλλη Μασούρα, καθώς και ο γραμματέας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα, Μάριος Κουκοβίνος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass