ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΠΑΡΑΝΗ:

Me too… άγνωστη λέξη για τον Απόλλωνα Λάρισας…

«ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ»

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2023 11:35

Η ταινία των αδελφών Φαρέλι «Κάτι τρέχει με τη Μαίρη» είχε σπάσει τα ταμεία των κινηματογράφων και έκλεψε τις καρδιές πολλών, αλλά και μια άλλη Μαίρη (η Κουπαράνη), στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, στα εννέα χρόνια παρουσίας της στη γραμματειακή υποστήριξη των Ακαδημιών του Απόλλωνα Λάρισας, έχει κλέψει τις καρδιές όλων για τις άψογες υπηρεσίες της που αποτελούν σημείο αναφοράς για τα τμήματα υποδομών της λαρισινής ομάδας.


Μάλιστα, αποκαλύπτει και το μυστικό της εργασιομανίας της στην εννιάχρονη παρουσία της στον Απόλλωνα Λάρισας λέγοντας: «Σε καθημερινή βάση έχεις να κάνεις με παιδικά αληθινά χαμόγελα και υπέροχους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους. Αυτό στην καθημερινότητά μου είναι ευτυχία!».
«Εδώ και εννέα χρόνια ως υπάλληλος του Α.Ο. Απόλλων Λάρισας, έχω την τιμή και τη χαρά να συνεργάζομαι με αξιόλογους ανθρώπους και μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια έχει χτιστεί εμπιστοσύνη, σεβασμός και άψογη συνεργασία…».
Η «άγνωστη» Μαίρη, που μεγάλωσε σε σπίτι ανώτερου, κεκοιμημένου, ιερωμένου πάλεψε στη ζωή της αρκετά για να σταθεί στα πόδια της, μας μιλάει και για τον λόγο που μένει, παρότι μοναδική γυναίκα στο σωματείο, διαρκώς στον Απόλλωνα Λάρισας σε μια εποχή που το me too βρίσκεται στην κορυφή της κοινωνικής ατζέντας.
Μας αναφέρει: «Ένας από τους κύριους λόγους που συνεχίζεται όλη αυτή η πολυετής συνεργασία... είναι ότι «ποτέ» στο συγκεκριμένο περιβάλλον και με τη συγκεκριμένη διοίκηση αυτών των ετών που είμαι εκεί... Δεν δέχτηκα ποτέ σεξουαλική παρενόχληση!
Άνθρωποι πετυχημένοι στις δουλειές τους, στον πολιτικό στίβο, αλλά και τον αθλητικό δείχνουν απόλυτο σεβασμό στις ηθικές αξίες. Σε βλέπουν ως εργαζόμενη και εκεί είναι η βάση της υγιούς σχέσης με το σωματείο.
Πιστεύω ότι αν υπήρχαν λάθος συμπεριφορές θα ήμουν σε θέση να υψώσω το ανάστημά μου και να αντιδράσω στα κακώς κείμενα. Δεν αισθάνομαι σαν μοναδική γυναίκα, αλλά σαν μια εργαζόμενη σε έναν υγιή σύλλογο».
Κλείνοντας, στα λίγα λόγια που είπε, μιλώντας πρώτη φορά σε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, τόνισε: «Για εμένα πλέον η ακαδημία του Απόλλωνα Λάρισας είναι οικογένειά μου!».
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass