ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ

Λαμπρή εκδήλωση του Τοξότη

*ΞΕΧΩΡΙΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ 92ΧΡΟΝΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΝΑΚΗ ΦΩΤΙΑΔΗ

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2014 3:38 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:23
 Ο Τοξότης είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Λάρισας και ανέδειξε πολλά ταλέντα που έκαναν καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο εξωτερικό.
Είναι μια ομάδα που σήμερα αγωνίζεται στην Α1 τοπική κατηγορία, ενώ λειτουργούν και ακαδημίες με την ευθύνη του προπονητή Χρήστου Γκάτα.
Την περασμένη Κυριακή ο σύλλογος γιόρτασε σε μια λαμπρή εκδήλωση και παρουσία 350 φίλων του τα 70 χρόνια από την ιδρυσή του και οι στιγμές ήταν συγκινητικές, καθώς παρευρέθηκαν άνθρωποι που έχουν γράψει χρυσές σελίδες στην ένδοξη ιστορία του.
Ένας εξ αυτών ήταν ο 92χρονος αρχηγός της ομάδας Νάκης Φωτιάδης, που αγωνίστηκε την περίοδο 1943-1955, ενώ σταμάτησε άδοξα από ένα σοβαρό τραυματισμό το 1955.
Ήταν ένας σέντερ φορ που τον ένιωθαν στην περιοχή οι αντίπαλοι, ενώ είχε πολύ δυνατό σουτ και δύσκολα τον σταματούσαν οι αμυντικοί.
Παρόντες στην εκδήλωση ο Νίκος Μόλας, ο Κώστας Σκόρδας, ο Γιώργος Χολέβας, ο Σπύρος Λιουδάκης, ο Κίμων Καράτζιος και ο γνωστός…ζογκλέρ της μπάλας ο ανεπανάληπτος Γιάννης Μίγας, που έκλεψε την παράσταση και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.
Τιμήθηκε η μνήμη του επί σειρά ετών προέδρου Σταύρου Τουρλακόπουλου, ενώ πλακέτες απονεμήθηκαν στους Κώστα Συρακούλη, Λάκη Παγκαρλιώτα, Βασίλη Καραπιάλη, Κώστα Χαλκιά και Φάνη Γκέκα.
Στην ιστορία του Τοξότη αναφέρθηκε ο Γιώργος Πλίτσης με τη βοήθεια του Δημήτρη Παπαγιάννη που έδειχνε το φωτογραφικό υλικό, ενώ στη νεότερη ιστορία και στην προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια αναφέρθηκε ο Χρήστος Γκάτας.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Ζήσης Γρηγορίου, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, ο αντιδήμαρχος Άρης Γαλάτος, οι  διοικητικοί της ΕΠΣΛ Τέλης Γκούμας, Κλεάνθης Συρακούλης, ο διευθυντής του υποκαταστήματος ΟΤΕ Λάρισας  Γιάννης Μαγκούτας και φίλοι της ομάδας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κόπηκαν και οι πίτες, με τον Βασίλη Κάνο να είναι ο τυχερός της ανδρικής ομάδας και τον Κωνσταντίνο Κίτσιο, τυχερό του εφηβικού τμήματος.
Ήταν μια αξέχαστη βραδιά, στον…αστερισμό του Τοξότη.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass