ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΓΚΛΑΜΟΥΡ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Ανεβάζει τον πήχη ο Βουκεφάλας

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2013 20:59 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:04
  
Του Άρη Γκουτρουμάνη
«Μετά το μάθημα της περσινής χρονιάς όπου καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία την τελευταία αγωνιστική, φέτος οργανωθήκαμε από νωρίς σ’ όλα τα επίπεδα, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά, με στόχο να δημιουργήσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ που να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο προκειμένου να προσελκύσουμε τον κόσμο στα γήπεδα». Με τα παραπάνω λόγια ο πρόεδρος του Βουκεφάλα Γιάννης Μπατζιόλας προσδιόρισε το στίγμα της ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζόν. Μία σεζόν που θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για το λαρισινό σωματείο που θα διατηρήσει ωστόσο το... γκλάμουρ και τη μεγάλη δημοσιότητα της περσινής περιόδου, ενώ ήδη γίνονται προσπάθειες προκειμένου να αρθεί η απαγόρευση της «πικάντικης» διαφήμισης στη φανέλα που αφορά στη συνεργασία με την επίτιμο πλέον πρόεδρο του συλλόγου και βασικό χορηγό Σούλα Αλευρίδου.
Η νέα σεζόν αρχίζει με τον Βουκεφάλα να ενισχύεται σε πρώτη φάση στο διοικητικό τομέα. «Φέτος προστέθηκαν νέα πρόσωπα στο διοικητικό σχήμα ικανά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του συλλόγου και να πετύχουμε τους στόχους μας» επισημαίνει ο Γιάννης Μπατζιόλας αναφερόμενος στο πλάνο της νέας περιόδου και προσθέτει:
Στο αγωνιστικό και οργανωτικό κομμάτι προχωρήσαμε σε μία συνεργασία με τη διοίκηση του Αστέρα Μελισσοχωρίου και μας παραχωρήθηκαν οι γηπεδικές εγκαταστάσεις για την προετοιμασία της ομάδας. Φυσικά εμείς από την πλευρά μας θα παραχωρήσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές προκειμένου να συμβάλουμε στη νέα προσπάθεια του Μελισσοχωρίου. Από κει και πέρα επιλέξαμε έναν νέο προπονητή, τον Σπύρο Μούτσιο, με στόχο να δημιουργήσει μια πολύ καλή και πειθαρχημένη ομάδα. Γι’ αυτό και η προετοιμασία ξεκίνησε σχεδόν έναν μήνα νωρίτερα σε σχέση με πέρσι. Όσον αφορά στο ρόστερ διατηρήθηκε ο βασικός κορμός με εξαίρεση δύο παίκτες τους Τσιτσιούμη και Πικούλη, ενώ μέχρι τώρα έχουν γίνει επτά πολύ σημαντικές μεταγραφές και βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλους τέσσερις παίκτες».
-Πέρσι η είδηση της συνεργασίας με τον «Οίκο Εποχής», είχε κάνει το γύρο του κόσμου. Ετοιμάζεται ανάλογες εκπλήξεις και φέτος;
«Σίγουρα και φέτος βασικός αρωγός στην προσπάθειά μας θα είναι η κ. Σούλα Αλευρίδου η οποία ανακηρύχτηκε από τη διοίκηση επίτιμος πρόεδρος για την προσφορά της τα τελευταία 2 χρόνια. Παράλληλα γίνονται προσπάθειες να αρθεί η απαγόρευση της διαφήμισης της φανέλας μέσω της ΕΠΟ καθώς πληροφορηθήκαμε πρόσφατα ότι ομάδα της Β’ ερασιτεχνικής στην Αθήνα αγωνίστηκε πέρσι με ανάλογο χορηγό στη φανέλα.
Βέβαια και φέτος ετοιμάζουμε εκπλήξεις, καθώς θα γίνει μια πολύ πρωτοποριακή παρουσίαση της φανέλας με τη συμμετοχή των κοριτσιών της Σούλας. Η έκπληξη είναι ότι η φετινή εκδήλωση θα είναι πολύ πιο πικάντικη από πέρσι.
Σύντομα θα λειτουργήσει και η νέα ιστοσελίδα «www.voukefalasfc.gr» στην οποία θα μπορούν φίλαθλοι της ομάδας να ενημερώνονται για τα νέα αλλά και να αγοράσουν την απαγορευμένη φανέλα.
Από Δευτέρα θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας τα οποία όπως κάθε χρόνο κοστίζουν 20 ευρώ ώστε να απευθύνονται σε όλους τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα πυροσβεστικά είδη Μπέσιος για προσφορά αθλητικού υλικού και θα είναι ένας εκ των χορηγών στη φανέλα».
«ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ»
Ο Σπύρος Μούτσιος είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και παράλληλα το δύσκολο έργο να οδηγήσει τον Βουκεφάλα στην επίτευξη των στόχων του.
«Πρέπει πρώτα απ’ όλα να γίνουμε ομάδα. Τα φαβορί είναι μέσα στο γήπεδο. Από τα αποτελέσματα γίνονται τα φαβορί» λέει χαρακτηριστικά στην «Ε» και συνεχίζει:
«Ήρθαν αξιόλογα παιδιά η ομάδα άλλαξε επίπεδο σε όλους τους τομείς κι επομένως αυξάνονται οι υποχρεώσεις μας. Εμείς βλέπουμε την πορεία της ομάδας παιχνίδι-παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να δημιουργήσουμε ένα συμπαγές σύνολο και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο το καλό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό μας περιμένει σκληρή δουλειά. Έχουμε όμως τον καλύτερο χορηγό κι αυτό μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση.
Σε ό,τι αφορά το νέο πρωτάθλημα θα είναι πιστεύω σαφώς πιο δυνατό γιατί υπάρχουν ομάδες που επένδυσαν. Θα είναι από τα καλύτερα των τελευταίων ετών»
 
Τι είπαν οι παίκτες
Αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά παρουσιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Βουκεφάλα. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:
Γιάννης Γκρέτσης: «Φέτος κάναμε πιο σωστές κινήσεις. Είμαστε πολύ πιο οργανωμένοι από πέρσι και ο στόχος μας είναι να βγούμε κατηγορία. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι εύκολος αυτός ο στόχος. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, θα έλεγα φιλικό αφού όλοι είμαστε μια παρέα. Πέρσι ήμασταν χαλαροί και παραλίγο να το πληρώσουμε αλλά στο τέλος αντιμετωπίσαμε την κατάσταση με σοβαρότητα και εξασφαλίσαμε την παραμονή μας. Φέτος ωστόσο η χρονιά δεν θα έχει καμία σχέση με την περσινή».
Βαγγέλης Χαρούλης: «Η ομάδα φέτος άλλαξε τελείως χαρακτήρα. Η συνεργασία με το Μελισσοχώρι θα μας βοηθήσει σημαντικά γιατί εξασφαλίσαμε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις που θέλαμε. Παράλληλα έγιναν σημαντικές προσθήκες και με την παρουσία του έμπειρου προπονητή Σπύρου Μούτσιου κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο γιατί οι ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά και από πέρσι μακάρι να είμαστε στους πρωταγωνιστές όχι τραυματισμούς και να χαρούμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε».
Παναγιώτης Ευσταθιάδης: «Ο Βουκεφάλας θα προσπαθήσει πάρα πολύ φέτος. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή γι’ αυτό όλοι μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό καθώς οι προσδοκίες και από την πλευρά της διοίκησης είναι μεγάλες. Έχουμε τη βοήθεια της κ. Σούλας, ο προπονητής μας ο κ. Μούτσιος είναι γνώστης της κατηγορίας και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά. Προσωπικά επειδή έχω θητεύσει ξανά στην ομάδα γνωρίζω τη φιλοσοφία της και ελπίζω να έχω όπως πέρσι μια καλή χρονιά και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του συλλόγου».
Αλέξης Μπατζιανούλης: «Τα πράγματα είναι πλέον περισσότερο δύσκολα για όλους. Ο Βουκεφάλας έκανε ηχηρές μεταγραφές -ευτύχησα κι εγώ να είμαι μία από αυτές- και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αυτός είναι και ο προσωπικός μου στόχος δηλαδή γιατί όχι ακόμα μία φορά πρώτος σκόρερ. Εύχομαι υγεία σε όλους για να μπορέσουμε να αντέξουμε μέχρι τέλος της χρονιάς. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους της Δήμητρας Αγιάς και ιδιαίτερα τον κ. Ρίζο Δουλμέ για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία 2,5 χρόνια και εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία στη συνέχεια».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass