ΠΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ ΝΕΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ

Ανακατανομή αξιωμάτων στο Δ.Σ. της ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2012 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:39
Υπό την προεδρία του Ζήση Γρηγορίου, συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας και συζήτησε - αποφάσισε για τα παρακάτω αναφερόμενα θέματα:
ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ.
Έγινε δεκτή πρόταση του προέδρου και επήλθε μερική ανακατανομή αξιωμάτων στο δ.σ., η σύνθεση του οποίου πλέον έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Ζήσης Γρηγορίου, αναπληρωτής πρόεδρος: Σταύρος Πουλαράκης, αντιπρόεδρος Α’: Λευτέρης Γρηγοριάδης, αντιπρόεδρος Β’: Δημήτρης Λεωνιδάκης, γενικός γραμματέας: Βασίλης Μητροδήμος, αναπληρωτής γενικός γραμματέας: Τέλης Γκούμας, ταμίας: Γιάννης Βλάγκας, αναπληρωτής ταμίας: Βασίλης Νταβαρούκας, μέλη: Μιχάλης Παπαγεωργίου, Βάιος Κυριτσάκας, Κων. Λυγούρας
ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
Και πάλι με πρόταση του προέδρου, συγκροτήθηκαν οι προβλεπόμενες από το Καταστατικό της Ένωσης Επιτροπές, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012 - 2013, που έχουν ως εξής (το πρώτο αναφερόμενο όνομα σε κάθε Επιτροπή, είναι και ο πρόεδρος αυτής):
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Μάριος Σπυράτος (δικηγόρος), Κων. Κουτσογιάννης (δικηγόρος), Δημήτριος Τηλιός
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: Βασίλης Νταβαρούκας, Τέλης Γκούμας (αναπληρωτής Πρόεδρος), Στέλιος Νίτσας, Γιάννης Κωστής
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ- ΚΥΠΕΛΛΟΥ: Λευτέρης Γρηγοριάδης, Γιώργος Αλεξίου, Νίκος Μπαρμπαγιάννης
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΒΙΑΣ: Σταύρος Πουλαράκης, Δημήτρης Λεωνιδάκης, Γιώργος Καλφούτζος
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ: Ζήσης Γρηγορίου, Γιάννης Βλάγκας, Σταύρος Πουλαράκης
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Γιάννης Βλάγκας, Βασίλης Μητροδήμος, Δημήτρης Λεωνιδάκης
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΓΗΠΕΔΩΝ: Τέλης Γκούμας, Αντώνης Ζαρκαδούλας, Σπύρος Τάνας
ΟΙ «ΜΙΚΡΟΙ» ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
Αποφασίστηκε όπως κατά τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο 2012 - 2013, σε όλες τις κατηγορίες των τοπικών πρωταθλημάτων (Α’, Α1, Β’ και Γ’), υποχρεωτική θα είναι η συμμετοχή ενός «μικρού» ποδοσφαιριστή (γεννηθέντος το έτος 1992 και μετά). Η σχετική απόφαση θα συμπεριληφθεί στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων.
ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΩΓΗΣ
Λόγω της γενικής επικρατούσης οικονομικής κρίσης και για να μην πιεστούν οικονομικά οι παράγοντες των σωματείων κατά τη δήλωση συμμετοχής των ομάδων τους στα πρωταθλήματα και Κύπελλο, αποφασίστηκε όπως η πρώτη δόση του ποσού που απαιτείται για την υποχρεωτική συμμετοχή των σωματείων στο Ταμείο Αρωγής, να καταβληθεί μέχρι και την 10η Οκτωβρίου 2012.
ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
Ύστερα από την παραίτηση του Ηλία Σελιώνη, προς το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης κατατέθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης και η παραίτηση του άλλου Ενωσιακού και περιφερειακού προπονητή Τάσου Μπεριτζά.
Κατόπιν τούτων, και με εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής, μεταξύ αυτών που είχαν υποβάλει αίτηση πρόσληψης για να αναλάβουν θέση προπονητή των Μικτών ομάδων της Ένωσης για την ποδοσφαιρική χρονιά 2012 - 2013, επιλέχθηκαν οι Άρης Πατσής και Μάκης Αλεξούδης.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΞΟΔΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΔ/ΕΠΟ
Με έγγραφό της η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, παρακαλεί τα μέλη της Ε.Δ./ΕΠΣΛ, να ενημερώσουν τους διαιτητές της Λάρισας που διηύθυναν αγώνες των πρωταθλημάτων Α’, Β’ και Γ’ κατηγοριών Γυναικών, περιόδου 2011 - 2012 και δεν έχουν αποστείλει τα εξοδολόγια των αγώνων που διηύθυναν, ότι οφείλουν να τα αποστείλουν μέχρι τέλος Ιουλίου 2012, στην ηλεκτρονική διεύθυνση kedepo@epo.gr, προκειμένου να αποζημιωθούν.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass