Ο ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ Α1 ΕΠΣΛ

Μια «παρέα» χωρίς... γειτονιά

* ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ «Ε» ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2012 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:49
 Του Κ. Γκιάστα
 Είναι μια ποδοσφαιρική παρέα αλλά δεν έχει... γειτονιά. Ο φετινός Βουκεφάλας αν και επιδίωξε να κάνει μια συνένωση για οικονομικούς λόγους εν τέλει δεν τα κατάφερε και θα συνεχίσει να πορεύεται αυτόνομος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ. Ωστόσο το οικογενειακό κλίμα φαίνεται πως φέρνει και καλούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα και ίσως αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας.
Πριν από μερικές ημέρες ξεκίνησε την προετοιμασία του στο γήπεδο του «Γ. Μητσιμπόνας» (το μοιραζόταν με τον Ιπποκράτη) και εκεί τον επισκέφτηκε η «Ε» θέλοντας να καταγράψει τις απόψεις των ανθρώπων του. Πρώτος μας μίλησε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Βουκεφάλα ο πρόεδρός τους Γιάννης Μπατζιόλας: «Φέτος αρχίζει μια δύσκολη οικονομική χρονιά για όλους. Δυστυχώς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει εγκαταλειφθεί από όλους και κυρίως από την Πολιτεία. Οι παράγοντες που παραμένουν ότι κάνουν το κάνουν από αγάπη και με πολλές θυσίες κυρίως οικονομικές. Εγώ για τρίτη χρονιά παραμένω πρόεδρος και θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους χορηγούς της ομάδας που είναι το Detox, Snoopy, Gold Gym και φυσικά το LA Travel που είναι δίπλα στον Βουκεφάλα όλα αυτά τα χρόνια.
Έχουμε ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό ρόστερ. Έχουμε ένα μέσο όρο αθλητών γύρω στα 20 χρόνια. Επίσης έχουμε προωθήσει κάποια παιδιά από την ακαδημία μας η οποία συνεχίζει και λειτουργεί για δεύτερη χρονιά με προπονητή τον Γιώργο Νεράτζη και από εκεί και πέρα τα καλύτερα ας έρθουν.
Όσον αφορά στην περίπτωση συνένωσης ανέφερε: «Συζητούσαμε τις προηγούμενες ημέρες να κάναμε κάποια συγχώνευση καθαρά για οικονομικούς λόγους είτε με τον Ίκαρο είτε με τον Όλυμπο Λάρισας. Όμως επειδή οι ομάδες είναι ζωντανοί οργανισμοί και είναι δύσκολο μέσα σε 2 -3 ημέρες να ενώσεις ομάδες αποφασίσαμε φέτος να μην προχωρήσουμε και να το αφήσουμε για του χρόνου. Πριν από ένα μήνα υπήρχε και απόφαση για συνεργασία με την Ανθούπολη αλλά και εκεί από παράγοντες συναντήσαμε κάποιους προβληματισμούς. Ο Βουκεφάλας αυτή τη στιγμή δεν εκπροσωπεί κάποια γειτονιά αλλά εκπροσωπεί μια παρέα και μια οικογένεια. Αυτός είναι ο στόχος και το κλίμα. Γι’ αυτό έρχονται και οι ποδοσφαιριστές εδώ. Να σημειώσουμε μάλιστα πως δεν πληρώνεται κανένας. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί αν δεν υπήρχαν αυτά τα παιδιά ίσως να μην υπήρχε και η ομάδα».
ΚΥΡΙΑΚΟΣ: «ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ»
Στην ανάγκη προώθησης νέων παικτών στο προσκήνιο στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Κυριακός. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλω να ευχηθώ αρχικά σε όλους όσοι έχουν σχέση με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλή χρονιά με υγεία και ζωντάνια. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από προώθηση των νέων παιδιών και αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε όλοι μας».
Σχετικά με τους στόχους της ομάδας είπε: «Ο Βουκεφάλας σαν στόχο έχει να δουλέψει, να προωθήσει τα νέα παιδιά και να σημείωσει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ. Αυτό που θέλουμε είναι να παραμείνουμε μια παρέα και μια οικογένεια μέχρι το τέλος».
 
Τρεις μεταγραφές
Μέχρι στιγμής ο Βουκεφάλας έχει ολοκληρώσει τρεις μεταγραφές. Ήρθαν στην ομάδα οι: Γιάννης Γκρέτσης από Τερψιθέα, Στέλιος Παπαζήσης ο τερματοφύλακας από τη Ροδιά και ο επιθετικός Δημήτρης Πικούλης από το Ελευθέριο. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται να ολοκληρωθουν κι άλλες μεταγραφές κυρίως στην άμυνα.
 
Τι είπαν οι παίκτες
Γιάννης Γκρέτσης
«Γενικά τα πράγματα είναι δύσκολα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε μια καλή παρέα που μπορεί να έχουμε κάτι καλό. Στόχος μας είναι η παραμονή αρχικά και μετά γιατί όχι και άνοδο. Αν και έχουμε μικρό μπάτζετ πιστεύω πως έχουμε δυνατότητες να τα καταφέρουμε».
 
Τόλης Ακριβόπουλος
«Πιστεύω πως η κρίση ίσως έχει επηρεάσει θετικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα η δική μας ομάδα έχει ενισχυθεί. Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα στην Α1. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά».
 
Τσιακάρας Σταύρος
«Ο Βουκεφάλας φέτος ξεκινάει με πολύ δύσκολες συνθήκες. Χωρίς γήπεδο, χωρίς εξοπλισμό και μόνο μας στήριγμα η παρέα της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Τίπότα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Ακόμα και το πρωτάθλημα μπορεί να είναι ο στόχος».
 
Θεοχάρης Σιγκούνας
«Θα έχουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα και σαν στόχο ο Βουκεφάλας έχει να πάρει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Εγώ προσωπικά θα επιδιώξω να πάρω χρόνο συμμετοχής και να βοηθήσω να επιτευχθούν οι στόχοι».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass