Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ «ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ - ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ»

Ο Αποστόλου μοίραζε, οι υπόλοιποι... έβαζαν

* ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 5-2 ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2012 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:55
Του Κ. Γκιάστα
Στον τελικό του τουρνουά «Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης» βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Μαχητής. Η ομάδα της Τερψιθέας με κορυφαίο παίκτη τον Δημήτρη Αποστόλου κέρδισε στον ημιτελικό της διοργάνωσης τον Δαμασιακό, στο γήπεδο της Νεάπολης με σκορ 5-2.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που μοίραζε έτοιμες μπαλιές και οι συμπαίκτες του τις μετέτρεπαν σε γκολ. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο συνόλων σε γενικές γραμμές ήταν εμφανής καθώς ο Μαχητής διαθέτει πολλές καλές μονάδες και έμπειρες ειδικά στη μεσαία και επιθετική γραμμή. Από την άλλη το Δαμάσι στάθηκε αξιοπρεπέστατα και ειδικά στο πρώτο μέρος. Μάλιστα είχε την ατυχία να χάσει νωρίς δύο ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμών.
Αξίζει να τονιστεί πως στον αγώνα πήρε μέρος και ένας 14χρονος αθλητής ο Αστέριος Λέτσιος (γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Βασίλη Λέτσιου 1985-’87).
ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ
16’: Πρώτη καλή στιγμή στο ματς με τον Αποστόλου να πιάνει κεφαλιά η οποία βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και φεύγει άουτ.
20’: Σέντρα του Μάτου, από κοντά πιάνει σουτ ο Κακαζούκης αποκρούει ο Τσάλτας αλλά στη συνέχεια της φάσης τραυματίζεται στη μύτη και αναγκάζεται να βγει από τον αγώνα.
25’: Καλό σουτ του Μολά περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
27’: Η Τερψιθέα κερδίζει πέναλτι καθώς ο Καρακάνος του Δαμασιακού βρήκε την μπάλα με το χέρι (νωρίτερα δέχθηκε σπρώξιμο ωστόσο πάνω στη φάση). Αναλαμβάνει να το εκτελέσει ο Μολάς όμως ο νεοεισελθείς Γκανάτσιος έπεσε στη σωστή γωνία και κράτησε το μηδέν.
38’: Ο Αποστόλου ασίστ - μισό γκολ στον Μολά που στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
43’: Πρώτη καλή στιγμή για τον Δαμασιακό. Σέντερ του Γεωργαντζιά, η μπάλα πέρασε από τον Λούγγο, έφτασε στον Μπουκουβάλα αλλά το σουτ του τελευταίου βρήκε σε σώματα αμυντικών.
46’: Ο Ματράκης ανατρέπει τον Αποστόλου και ο διαιτητής Κονταξής σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κυριάκος και έκανε το 2-0.
48’: Ο Σαββίδης από τη δεξιά πλευρά της μεγάλης περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Δαμασιακού και με καλό σουτ έκανε το 3-0.
60’: Ο Αποστόλου (ποιοτικό πόδι στις πάσες) έστρωσε στον Μάτο που με συρτό σουτ έγραψε το 4-0.
62’: Ο Μπουκουβάλας με όμορφη κίνηση από δεξιά κατάφερε να σκοράρει και να μειώσει σε 4-1.
63’: Ο Μάρκου ανέτρεψε τον Μπουκουβάλα και ο Δαμασιακός κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο αρχηγός του Δαμασιακού, Μπουκουβάλας που σκόραρε εκ νέου κάνοντας το 4-2.
85’: Ο Αποστόλου μια ακόμα ασίστ, αυτή τη φορά στον Τσιαντούλη με τον τελευταίο να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό σκορ 5-2.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κονταξής που δεν απέφυγε τα λάθη ειδικά στο πρώτο μισάωρο. Βοηθοί του ήταν οι Δημόπουλος και Γκόγκος.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ: Παυλόπουλος Ν. (46’ Μπρέλλας), Τσιαντούλης, Κακαζούκης, Αθανασίου, Χασιώτης (46’ Μάρκου), Παυλόπουλος Αρ., Κυριάκος (71’ Σχοινάς), Μολάς (73’ Βλησαρούλης), Αποστόλου, Αγγελής (46’ Σαββίδης), Μάτος (82’ Κουρούκας).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ: Τσάλτας (20’ λ.τ. Γκανάτσιος), Αδάμος (16’ Λέτσιος Αγ.), Μπακαΐμης (84’ Κατσικανής), Ματράκης (60’ Καλέσης), Ιωαννίδης (60’ Βίδρας), Λούτσος, Γεωργαντζιάς (60’ Λέτσιος Αστέριος), Καρακάνος (85’ Μουσιάρης Θ.), Σεΐζης (60’ Πρατσίλας), Μπουκουβάλας (85’ Δούκας).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass