ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β’ ΕΠΣΛ

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ: Με τα παιδιά του χωριού στοχεύει ψηλά

* Γ. ΤΣΙΟΠΑΣ: «Φιλοσοφία μας είναι να δουλεύουμε με νέα παιδιά από το χωριό»

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2012 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:15
Του Χρίστου Τζίκα
Το υψηλότερο βουνό στη χώρα μας είναι ο Όλυμπος με υψόμετρο τα 2.918 μέτρα, έτσι και η τοπική ομάδα των Γόννων, ο Όλυμπος θα προσπαθήσει και φέτος να κινηθεί ανάλογα με υψηλές προσδοκίες στο β’ όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.
Την περασμένη σεζόν βρέθηκε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΛ και φέτος θα αγωνιστεί για να πετύχει κάτι αντίστοιχο με την περασμένη χρονιά και φυσικά να πάει ακόμα ψηλότερα.
Αυτή η ιστορική ομάδα, που έχει έτος ίδρυσης το 1956, δουλεύει με την ίδια συνταγή όλα αυτά τα χρόνια. Ποια είναι αυτή; Τα παιδιά από την περιοχή των Γόννων τη στηρίζουν και όσοι καταφέρουν και ξεχωρίζουν να προωθούνται σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Παράλληλα τη νέα αγωνιστική χρονιά που ξεκινά μαζί με τις άριστες εγκαταστάσεις που διαθέτει η ομάδα προστίθεται, ότι το γήπεδο διαθέτει και σύγχρονο υπόγειο σύστημα ποτίσματος που θα κρατάει τον αγωνιστικό χώρο σε ακόμα καλύτερη κατάσταση.
Η «Ε» βρέθηκε στο εθνικό στάδιο των Γόννων, όπου προετοιμάζεται η ομάδα για το φετινό πρωτάθλημα. Πριν την προπόνηση έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός, για καλή πορεία χωρίς τραυματισμούς. Βάσει όλων αυτών το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος ο Όλυμπος Γόννων μπορεί να στοχεύσει και να πετύχει πολλά.
Πρώτος δηλώσεις έκανε ο κ. Γιάννης Τσιόπας, προπονητής και παίκτης του Όλυμπου, που δήλωσε τα εξής: «Καταρχήν υγεία σε όλη την ομάδα αλλά και σε όλα τα σωματεία. Η ομάδα είναι καινούργια και αποτελείται κυρίως από νεαρά παιδιά του χωριού.
Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα όπως την περασμένη σεζόν. Δεν είναι αρχικό μέλημά μας η άνοδος χωρίς φυσικά να αποκλείουμε το γεγονός ότι δεν θα την κυνηγήσουμε κιόλας».
Ενώ συνέχισε λέγοντας «σημαντικό για εμάς είναι να δουλέψουμε με τα νέα παιδιά και να τα βοηθήσουμε να αναπτυχθούν και να πάνε κάπου παραπάνω. Η φιλοσοφία άλλωστε της ομάδας είναι αυτή, να αγωνίζονται τα παιδιά από το χωριό και αν παρατηρήσει κάποιος, θα δει πως σχεδόν όλα τα παιδιά είναι από εδώ, είναι λίγοι αυτοί που δεν είναι από τους Γόννους».
Ενώ έκλεισε τις δηλώσεις του αναφερόμενος και στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. «Το φετινό πρωτάθλημα πιστεύω πως θα είναι πιο δύσκολο, διότι οι περισσότερες ομάδες αποτελούνται από νέα παιδιά που έχουν πολλή όρεξη για ποδόσφαιρο. Άρα θα δώσουν και ένα διαφορετικό αέρα στην κατηγορία. Αγωνιστικά ευελπιστώ να είμαστε και εμείς το ίδιο ανταγωνιστικοί με την περασμένη σεζόν και να πάμε ακόμα ψηλότερα».
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Αργυρακούλης ο οποίος αναφέρθηκε για τη νέα σεζόν που ξεκινά. «Είναι η δεύτερη θητεία αυτής της διοίκησης στον Όλυμπο Γόννων. Η ομάδα και φέτος, όπως πάντα λειτουργεί έτσι, στηρίζεται καθαρά με παιδιά από τους Γόννους μικρής και μεγάλης ηλικίας. Βέβαια πραγματοποιούνται και μερικές προσθήκες που κάνει ο προπονητής μας».
Για να προσθέσει «Η ομάδα φέτος θα στοχεύσει σε καλή πορεία, δεν είναι ο σκοπός η άνοδος αλλά άμα μας δοθεί η ευκαιρία θα την κυνηγήσουμε. Αν το δει κανείς και πληθυσμιακά και γενικά αθλητικά η ομάδα αξίζει να είναι σε υψηλότερη κατηγορία. Με τα νέα παιδιά που από πέρυσι που πήραν κάποιες εμπειρίες, πιστεύω πως φέτος θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».
Τέλος, έκλεισε για το νέο σύστημα ποτίσματος του γηπέδου και την άριστη κατάσταση των εγκαταστάσεων της ομάδας «Οι εγκαταστάσεις του γηπέδου Γόννων είναι σε πολύ καλό επίπεδο και επί ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον δήμαρχο των Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο, που ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημά μας για τη δημιουργία σύγχρονου υπόγειου συστήματος ποτίσματος γηπέδου».
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Τρεις μεταγραφές πραγματοποίησε ο Όλυμπος Γόννων για το νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι οι εξής: Ζεβούλης Δημήτρης (Προοδευτική Λάρισας), Σίμος Σωτήρης (Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου), Δημητρούλης Γεώργιος (Ανθούπολη).
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ:
Αισιόδοξοι πως θα κάνουν μία καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ και θα παλέψουν ακόμα και για την άνοδο φάνηκαν οι ποδοσφαιριστές του Όλυμπου Γόννων. Ας δούμε τη δήλωσαν στην «Ε» ορισμένοι εξ αυτών:
Καραγκιόζης Ιωάννης: Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Πιστεύω πως θα τα πάμε πάρα πολύ καλά στο φετινό πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να πάρουν συμμετοχές τα νέα παιδιά, που με την εμπειρία των μεγαλύτερων θα μάθουν και σωστά το ποδόσφαιρο και από εκεί και πέρα μία καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα.
Τσιαπλές Θεοφάνης: Να έχουμε μία καλή αγωνιστική σεζόν αρχικά. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και δουλεύουμε όλοι σκληρά. Θέλουμε να κάνουμε μία αξιόλογη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ και ευελπιστώ πως θα τα πάμε καλά.
Ρημαγμός Μανώλης: Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν κοιτάμε να βγούμε πρωταθλητές, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις και κοιτάμε να κερδίσουμε και την άνοδό μας. Στην ομάδα υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Τσιαπλές Βασίλης: Στην ομάδα υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και με τους μεγαλύτερους προσπαθούμε να τους βάλουμε στο κλίμα της ομάδας όσο πιο γρήγορα για το καλό του Όλυμπου. Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στις ψηλές θέσεις και αν μπορούμε να ανεβούμε και κατηγορία. Πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στον προπονητή, τη διοίκηση και την ομάδα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass