Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ-ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ»

Τροπαιούχος Μαχητής

* ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΑΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ ΜΕ 3-2

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2012 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:16
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μετά από έναν αμφίρροπο και δυνατό τελικό ο Μαχητής Τερψιθέας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του κατά μία κατηγορία μικρότερου ΠΑΟΛ Αβέρωφ με 3-2 και να αναδειχθεί νικητής του φετινού τουρνουά «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης».
Ο αγώνας διεξήχθη στο Α.Κ. Νεάπολης παρουσία του δημάρχου Λαρισαίων Κ. Τζανακούλη, του προέδρου του ΔΟΠΑΕΛ Μ. Τσακίρη, των δημοτικών συμβούλων Β. Κυριτσάκα και Τερζούδη και του διοικητικού της ΕΠΣΛ Κ. Λυγούρα, ενώ αρκετός κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου.
Το παιχνίδι κράτησε αδιάπτωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος με τον επιθετικό του Μαχητή Γιώργο Μάτο να αναδεικνύεται στον μεγάλο πρωταγωνιστή του τελικού πετυχαίνοντας χατ τρικ και την ομάδα του Αβέρωφ να κερδίζει τις εντυπώσεις παρά το αρνητικό αποτέλεσμα.
Το Αβέρωφ ξεκίνησε το παιχνίδι με γκολ που πέτυχε ο Φουσίκας στο 3ο λεπτό και το οποίο λανθασμένα δεν μέτρησε. Στη συνέχεια ο Μαχητής άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο μετά από ωραία ενέργεια και με ψύχραιμο σουτ στο κέντρο της αντίπαλης άμυνας. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής «ξαναχτύπησε» στο 21’ όταν μετά από διαγώνια μπαλιά του Σχοινά και παράλληλη πάσα του Σαββίδη με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 36’ ο διαιτητής κ. Μπουμαρσόπουλος ακύρωσε λανθασμένα έγκυρο γκολ του Μάτου κι έτσι το 2-0 υπέρ του Μαχητή διατηρήθηκε με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη το Αβέρωφ ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τα δύο γκολ του Καφφέ που σημείωσε με πέναλτι στο 47’ (χέρι του Αθανασίου) και στο 70’ (τράβηγμα του Χασιώτη στον Ελευθέρογλου).
Νωρίτερα στο 65’ ο Μιχαήλ έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά εξ επαφής όμως ο Μπρέλλας κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα.
Κι ενώ το Αβέρωφ κυνηγούσε την ανατροπή στο 79’ μετά από φάουλ του Κυριάκου ο Μάτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το σκορ σε 3-2 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα αφού στις καθυστερήσεις ο Μιχαήλ έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Αθανασίου να διώχνει πάνω στη γραμμή.
Τον τελικό διηύθυνε ο κ. Μπουμαρσόπουλος (ευθύνεται για την ακύρωση του γκολ του Μαχητή) με βοηθούς τους κ. Ακρίβο και Λάκη (ευθύνεται για την ακύρωση του γκολ του Αβέρωφ).
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ακολούθησαν οι απονομές σε νικητές και ηττημένους από τους επίσημους.
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (Τσουτσούμης-Στεργιάκης): Μπρέλλας, Τσιαντούλης, Χασιώτης, Αθανασίου, Βλησαρούλης, Παυλόπουλος, Σαββίδης (71’ Τσιτουρτζής), Σχοινάς (80’ Μάρκου), Κυριάκος, Μάτος, Κουρούκας (67’ Αγγελής).
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Κολομητρούσης): Τζουζέπε (78’ Κυρανούδης), Κολομητρούσης, Κασνακούδης (64’ Μάρκου), Ελευθέρογλου Γ., Φουσίκας (46’ Ελευθέρογλου Τ.), Καφφές, Ανυφαντής (46’ Ευσταθιάδης), Ντούγκος (85’ Τζαρτζάλης), Παπαναστασίου (57’ Σγάρας), Τσιρβούλης, Μιχαήλ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass