ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

«Φλερτάρουν» με την κούπα

* ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ SUPER CUP ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (3.30 μ.μ.) * ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΝΕΤΟΙΜΕΣ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2012 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:22
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού Λάρισας θα είναι ο σημερινός τελικός αγώνας του Super Cup, που θα διεξαχθεί στις 3.30 το απόγευμα στο εθνικό στάδιο Αλκαζάρ.
Θα αναμετρηθούν ο Δωτιέας Αγιάς και ο Αμπελωνιακός, πρωταθλητής και κυπελλούχος αντίστοιχα, της ποδοσφαιρικής περιόδου 2011 - 2012 στον νομό μας.
Ο αγώνας αποφασίστηκε να αρχίσει στις 3.30 το απόγευμα, ώστε να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι που θέλουν, μετά τη λήξη του να μεταβούν και στο «F.C. Arena» για να παρακολουθήσουν και το θεσσαλικό ντέρμπι της «FootBall League» μεταξύ της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού Βόλου.
Τόσο για τον Δωτιέα όσο και για τον Αμπελωνιακό η σημερινή αναμέτρηση θα αποτελέσει ουσιαστικά και μια πρόβα τζενεράλε, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στις 21 του μηνός, στο ξεκίνημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Και στα δύο ποδοσφαιρικά συγκροτήματα υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με την περσινή περίοδο και θα είναι ευκαιρία για τους δύο προπονητές Κώστα Μάγγο (Δωτιέα), Βασίλη Νάρη (Αμπελωνιακού), να δούνε στο βαθμό ετοιμότητας που βρίσκονται και ποιες διορθωτικές κινήσεις πρέπει να γίνουν.
Εκτός όμως από τους προπονητές και οι φίλοι των δύο ομάδων θέλουν να έχουν μια εικόνα για το ποιες δυνατότητες υπάρχουν τη φετινή σεζόν και φυσικά να πανηγυρίσουν ο καθένας από την πλευρά του την κατάκτηση του τροπαίου.
Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του Super Cup, τα νέα από τις ομάδες έχουν ως εξής:
O ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Αισιοδοξία επικρατεί στην ομάδα του Αμπελώνα, η οποία πέρυσι κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Λάρισας και θέλει να προσθέσει ένα ακόμη τρόπαιο, στη συλλογή της. Για το παιχνίδι ο τεχνικός του Αμπελωνιακού Βασίλης Νάρης, τόνισε τα εξής: «Είναι ένα ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, που θα εκπροσωπήσουν τον νομό στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας. Εμείς είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα και φυσικά στη σημερινή αναμέτρηση έχουμε ως στόχο, να κατακτήσουμε το Super Cup. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο και ας κερδίσει ο καλύτερος».
Από αγωνιστικής πλευράς, τα προβλήματα εντοπίζονται στους τραυματίες Σιαμαντούρα, Σφυριδάκη και στον Αλεξόπουλο που είναι ανέτοιμος.
Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Παπαγιάννης, Παπαδόπουλος, Μαυρίδης, Τζιαρτζιάνης, Μπουρουζίκας, Πασχαλίδης, Μπίκος, Αλεξανδρής, Τσιάλτας, Καρυπίδης, Λάιος, Κομισόπουλος, Δημολιός, Τσούτσας, Παραφέστας, Τασούλης, Βούκιας, Χατζούλης.
Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ
Χωρίς τους τραυματίες Ρέντζα και Συκιώτη θα αγωνιστεί ο πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣΛ περιόδου 2011-2012 Δωτιέας, που θέλει να φέρει το τρόπαιο στην Αγιά. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του προπονητή Κώστα Μάγγου, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Θέλουμε τον τίτλο για τον κόσμο της Αγιάς, σε έναν αγώνα γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ανάμεσα σε δύο αξιόλογες ομάδες που θα βρεθούν αντίπαλες και στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και ευελπιστώ να φτάσουμε στην επιτυχία, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο. Πάνω από όλα λοιπόν ευχή μας είναι να ευχαριστηθεί το παιχνίδι ο κόσμος και να απολαύσει ένα ωραίο ματς στο Αλκαζάρ».
Την αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, απαρτίζουν οι Καραναστάσης, Μωυσιάδης, Τσένος, Φουκαλάς, Κασίδας, Τσαγκαλάς, Τζίκας, Πολύζος, Κοταρέλας, Τσακάλι, Βαΐτσης, Ριζούλης, Ντακούλας, Σιμούλης, Κουβελάς, Τσατσαλίδης, Τζιόλας, Κωστούλας.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Λάμπρος Βλιώρας με βοηθούς τους Ακρίβο και Καρακώστα. Τέταρτος θα είναι ο Γκαραβέλης.
*Από την Ένωση τυπώθηκαν 1000 εισιτήρια των 5 ευρώ για τις ανάγκες των πολυπληθών φιλάθλων των δύο περιοχών από τις οποίες προέρχονται οι δυο αντίπαλοι, αλλά και γενικότερα των φιλάθλων του νομού που θα προσέλθουν στο Αλκαζάρ προσδοκώντας να παρακολουθήσουν έναν συναρπαστικό αγώνα. Από μία τιμητική πρόσκληση θα δοθεί από τη διοργανώτρια στους εκπροσώπους όλων των σωματείων του νομού.
*Να σημειώσουμε ότι εχει προγραμματιστεί, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του Super Cup, να τιμηθούν με κύπελλο και μετάλλια, οι υπεύθυνοι και οι ποδοσφαιριστές της Μικτής Ομάδας Προπαίδων της Ένωσης, που κατά την περσινή περίοδο αναδείχτηκαν πρωταθλητές στο Πανθεσσαλικό τουρνουά.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass