ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Ο Βουκεφάλας ζει…

ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΑΝ ΞΑΝΑ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2011 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:28
Του Κ. Γκιάστα
Ο Μεγαλέξανδρος δεν γνωρίζουμε αν ζει (για να απαντήσουμε και στην αδερφή του τη γοργόνα) όμως αυτό που ξέρουμε είναι πως σίγουρα ζει ο… Βουκεφάλας. Και δεν αναφερόμαστε στο άλογό του αλλά στην ποδοσφαιρική ομάδα της Λάρισας που μετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα. Ο Βουκεφάλας λοιπόν τα τελευταία χρόνια ήταν ο σύλλογος που κατόρθωσε να εντυπωσιάσει τους πάντες. Είχε μια ξέφρενη πορεία από τα χαμηλά και ανέβαινε κάθε χρόνο και μια κατηγορία. Πρόπερσι μάλιστα ανέβηκε στην Α’ ΕΠΣΛ όμως εκεί άντεξε μόλις ένα χρόνο. Κάποιες αποχωρήσεις από τη διοίκηση τον άφησαν αδύναμο και πέρυσι έπεφτε χωρίς αλεξίπτωτο.
Ώσπου βρέθηκε μια παρέα ανθρώπων με όρεξη για παραγοντισμό και αγάπη για το ποδόσφαιρο. Πρώτεργάτης αυτής της κίνησης ήταν ο Γιάννης Μπατζιόλας που ενθυμούμενος τις περσινές στιγμές μας είπε: «Έγινε μια έκκληση πριν από κάποιους μήνες για αθλητές και επειδή ασχολούμαστε χρόνια με το ποδόσφαιρο προσπαθήσαμε να τη σώσουμε. Ξεκινήσαμε μια παρέα που στη διάρκεια έγινε ομάδα. Επειδή μας άρεσε αυτό είπαμε να το συνεχίσουμε».
Τώρα βέβαια ο Γιάννης Μπατζιόλας είναι πρόεδρος στο σύλλογο και για τη φετινή χρονιά που η ομάδα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ μας ανέφερε: «Φέτος κάναμε μάλιστα και μια συνεργασία με τον Ίκαρο με δύο παιδιά, τον Φιλάρετο Κυριακάκη και τον Νίκο Μανώλη. Έχουμε στόχους. Θα έχουμε συνεργασία με τον Ίκαρο αλλά κανείς δεν θα επηρεάζει τη δουλειά του άλλου. Κάνουμε μια καινούρια αρχή. Στόχος είναι η παραμονή.
Επίσης θέλουμε να δώσουμε βάρος και στις ακαδημίες καθώς το μέλλον των ερασιτεχνικών σωματείων είναι εκεί».
Προπονητής για τη φετινή σεζόν θα είναι ο Χρήστος Ντίστας που ήδη έπιασε δουλειά στο γήπεδο της Νεάπολης. Κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης λοιπόν τόνισε τα παρακάτω στην «Ε»: «Πάντα ξεκινάμε αισιόδοξα. Είναι μια τελείως διαφορετική όμαδα από πέρυσι. Αυτό όμως είναι και δύσκολο για τον προπονητή γιατί απαιτείται καλό μοντάρισμα. Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Τους στόχους δεν μπορούμε να τους οριστικοποιήσουμε από τώρα γιατί είναι πολύ νωρίς. Περιμένουμε κι άλλα παιδιά να έρθουν. Τους στόχους θα τους δούμε μέχρι το τέλος του μήνα».
Φιλικά ξεκινάει την Τρίτη με Ηρακλή και Παρασκευή με Νέα Πολιτεία και μετά το Κουκουλίτσιος Μουσιάρης.
Όσον αφορά τώρα στις μεταγραφές να αναφέρουμε πως αποκτήθηκαν οι Καραπούλιας Βασίλης (ΑΕΔ Νίκαιας), Ασημακόπουλος Γιώργος (Ζάππειο), Κλεισιάρης Γιάννης (Μελισσοχώρι), Νόκας Γιώργος (Ν. Πολιτεία), Παπαδημητρίου Αλβέρτος και Κυριάκος Γιώργος (Ραψάνη) ενώ σαν μεταγραφή θεωρείται η ανανέωση του ταλαντούχου μέσου Σταύρου Τσιακάρα, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν δεν αγωνίστηκε καθόλου για προσωπικούς λόγους.
 
 
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ
Η άποψη των παικτών
Στην «Ε» μίλησαν και μερικοί παίκτες του Βουκεφάλα για τη νέα σεζόν και το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ.
 
Σφυριδάκης Κωνσταντίνος
«Στόχος είναι να είμαστε όλοι παίκτες μια γροθιά και να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην Α1 ΕΠΣΛ. Αν τα καταφέρουμε θεωρώ πως θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για όλους μας. Πάντως φαίνεται πως έχουμε τέτοιες δυνατότητες».
 
Μανώλης Νίκος
«Το κλίμα είναι πολύ καλό. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και μεγάλη όρεξη. Το πρωτάθλημα φαίνεται πως θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και αυτό είναι καλό γιατί θα ανέβει και το δικό μας το επίπεδο. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος».
 
Κυριακάκης Φιλάρετος
Βλέπω πολύ καλό κλίμα και μου αρέσει. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρυσι. Πιστεύω και εύχομαι να γίνουμε γρήγορα μια καλή παρέα και να το ευχαριστηθούμε αυτό που κάνουμε. Αν συμβεί αυτό έχουμε πολλές πιθανότητες να πάμε πολύ καλά».
 
Ραπτοτάσιος Παναγιώτης
«Την ομάδα τη βλέπω καλύτερη από πέρυσι. Πέρυσι προσπαθήσαμε να σωθούμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά και ευελπιστώ πως θα πετύχουμε τους στόχους μας».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass