Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΑΛΕΞΟΥΔΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ «ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ-ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ»

Τροπαιούχος και φέτος ο Όλυμπος

* ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2011 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:35
Πιστός και φέτος στο ραντεβού του αποδείχθηκε ο Όλυμπος Λάρισας. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Μάκη Αλεξούδη κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και πρόσθεσε ένα ακόμα κύπελλο στην τροπαιοθήκη του κερδίζοντας στο χθεσινό τελικό της διοργάνωσης τον Ηρακλή Λάρισας με 2-0.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χθεσινός τελικός του θεσμού ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην δημοτικού συμβούλου και αθλητικού παράγοντα Γιάννη Λάτσιου και του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολύμπου Γιάννη Περτσίνη. Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης οι άνθρωποι του Ολύμπου αφιέρωσαν το κύπελλο στη μνήμη του Γιάννη Περτσίνη.
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα του Ολύμπου ήταν καλύτερη του αντιπάλου της και έφτασε δίκαια στη νίκη χάνοντας ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Από την άλλη πλευρά ο κατά μία κατηγορία μικρότερος Ηρακλής αγωνίστηκε φιλότιμα και θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.
Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον Όλυμπο να προηγείται με 1-0 του αντιπάλου του χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 42’ ο Ζάρρας από κοντά μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Βιλανάκη. Νωρίτερα οι «κυανέρυθροι» είχαν χάσει σημαντικές ευκαιρίες με τους Μούμο, Ζάρρα, Βιλανάκη και Μπούνα.
Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής θα μπορούσε να είχε τιμωρήσει τον αντίπαλό του στο 37’ όταν ο Μιχαηλίδης ελίχθηκε πολύ ωραία μέσα στην περιοχή αποφεύγοντας τον αντίπαλο αμυντικό όμως το σουτ που επιχείρησε χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Σαν να μην έφτασε αυτό οι παίκτες του Χρήστου Αγγελή στάθηκαν άτυχοι και στο 43’ όταν ο Παπαχρήστου με κοντινή κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τέρπο. Σ’ αυτή τη φάση οι Ηρακλειδείς διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή όμως ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη.
Στην επανάληψη αν και το σκηνικό του αγώνα διατηρήθηκε το ίδιο, με τον Ηρακλή να έχει την υπεροχή των κινήσεων, ο Ηρακλής έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν ο Ζησάκης έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε τον Τέρπο από ψηλά όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Τελικά τη λύτρωση στην ομάδα του Ολύμπου που συνέχισε να χάνει ευκαιρίες έδωσε στο 75’ ο Βιλανάκης ο οποίος σε σέντρα του Ζάρρα «τσίμπησε» την μπάλα προ του Τσιτρούλη και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Μ. Κουκλωμένος που είχε βοηθούς τους κ. Γκαραβέλη και Καραγιάννη ενώ χρέη 4ου διαιτητή εκτέλεσε ο κ. Αγγελούλης.
Αμέσως μετά τον τελικό ακολούθησαν οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων σε νικητές και ηττημένους αντίστοιχα από τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΕΛ Μιχάλη Τσακίρη και στελέχη του Οργανισμού.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Τσιτρούλης, Κύρκος, Αργυρούλης, Δολμές, Κωτούμπας, Μέκρας, Κυριάκος, Παπαχρήστος, Βρανάς, Ζησάκης, Μιχαηλίδης (Ζαφειρίου, Καρβούνης).
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Τέρπος, Μπόλικας, Μούμος Κ., Παπαμάνος, Καπετάνιος, Βιλανάκης, Γκιάστας, Μπούνα, Ζάρρας, Ρουμελιώτης, Σαμπάνης (Βησσαράκος, Μούμος Γ., Φλώρος, Βαρσάμης, Βαρβέρας, Βάσσος).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass