ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Στη Φιλιππούπολη Απόλλων-Ελασσόνα

* ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΒΕΝΕΤΗΣ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2011 2:49 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:59
Στο γήπεδο της Φιλιππούπολης θα επιστρέψει την ερχόμενη Κυριακή ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στις 3 το απόγευμα την Π.Σ. Ελασσόνας, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Οι καιρικές συνθήκες που τελευταία είναι ιδανικές ευνόησαν στο να βελτιωθεί η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο και οι άνθρωποι της ομάδας, θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το γήπεδο να παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα.
Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Κεραμάρης με τον Μάκη Αλεξούδη προσπαθούν να τονώσουν το ηθικό των παικτών και σε χθεσινή ομιλία που έγινε, τόνισαν ότι στο ποδόσφαιρο ποτέ κανείς δεν πρέπει να επαναπαύεται και όταν υπάρχει συνδυασμός λαθών και ατυχίας, τότε έρχονται τα πάνω –κάτω, όπως έγινε την περασμένη Κυριακή στο Βελεστίνο.
Το ζητούμενο είναι να μην επαναλαμβάνονται τα λάθη και σίγουρα στον Απόλλωνα όλα τα παιδιά γνωρίζουν πολύ καλά ότι η μέχρι τώρα καλή πορεία οφείλεται στην σκληρή δουλειά και στις θυσίες που γίνονται, καθημερινά στις προπονήσεις.
 Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα πρέπει να ξεχάσουν τον αγώνα με το Ρήγα Φεραίο και να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, γιατί στο ποδόσφαιρο «εχθρός» του καλού, είναι πάντα το καλύτερο.
Η τεχνική ηγεσία φοβάται μόνο τον… κακό εαυτό της ομάδας και από αυτό κινδυνεύει περισσότερο ο Απόλλωνας, ενώ κάποια στιγμή θα βγει και η κούραση σε ορισμένους παίκτες, που συνεχώς αγωνίζονται στα παιχνίδια, ενώ οι «μικροί» που χρησιμοποιούνται προσπαθούν αναμφισβήτητα φιλότιμα, όμως τους λείπει η εμπειρία της κατηγορίας, που σιγά-σιγά θα την αποκτήσουν.
* Για τον κυριακάτικο αγώνα με την Ελασσόνα, δεν υπολογίζεται ο Βενέτης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ αντίθετα επανέρχονται ο Περήφανος με τον Γαρυφαλλόπουλο, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.
ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΚΑΚΑΖΟΥΚΗ
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Απόλλων Λάρισας εξετάζει την περίπτωση του Αλέξη Κακαζούκη, προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα, για να τη βοηθήσει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Με τον εν λόγω παίκτη που ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στη Φιλιππούπολη, η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε μια πρώτη επαφή και οι συζητήσεις θα συνεχισθούν τις επόμενες ημέρες, με στόχο να καταλήξουν οι δυο πλευρές σε συμφωνία.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass