ΥΨΗΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣΛ

Όλυμπος Λάρισας.: Έτοιμος για την υπέρβαση

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2010 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:05
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Για τον Όλυμπο Λάρισας η φετινή χρονιά αποτελεί τη φυσική συνέχεια της περυσινής. Με άλλα λόγια η άνοδος στη μεγάλη τοπική κατηγορία αποτελεί το βασικό στόχο για την ομάδα της Λάρισας που δηλώνει αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση. Διαθέτοντας ένα έμπειρο αγωνιστικό σύνολο και σε συνάρτηση με τις προσθήκες που έγιναν μέχρι τώρα ο Όλυμπος Λάρισας θα είναι ένα από τα φετινά φαβορί του πρωταθλήματος.
«Αρχίζει μια νέα χρονιά γεμάτη όνειρα. Ο στόχος μας είναι η τετράδα και πιστεύω ότι είναι λογικό να έχουμε τέτοιο στόχο γιατί τα παιδιά έχουν πάρει εμπειρίες. Άλλωστε στους νεαρούς στηριχτήκαμε και την περυσινή χρονιά» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μάλτζαρης προσδιορίζοντας τις συντεταγμένες της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ και πρόσθεσε:
«Αρχικά στην ομάδα διατηρήθηκε ο βασικός κορμός, ενώ προστέθηκαν ορισμένοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι μικρός αφού τα περισσότερα παιδιά είναι νεαρής ηλικίας. Πιστεύω λοιπόν ότι θα πάμε πολύ καλύτερα από πέρυσι».
Ο κ. Μάλτζαρης δεν απέφυγε να σχολιάσει και τα τεκταινόμενα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά τις τελευταίες οικονομικές κυρίως εξελίξεις αφήνοντας αιχμές για νεόπλουτους που δεν έχουν καμία σχέση με το χώρο.
«Βλέπω ότι ενισχύονται πολύ οι ομάδες και ακούω τρελά νούμερα. Εμφανίστηκαν και κάποιοι νεόπλουτοι οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα κάνουν το λάθος σε παίκτες που δεν είναι ελεύθεροι και που οι ομάδες τους, τους έχουν από μικρά παιδιά και προσπαθούν να τους αναδείξουν, να τάζουν κάποια νούμερα προκειμένου να τους αποκτήσουν χωρίς να υπολογίζουν καθόλου το πρωταρχικό σωματείο δημιουργώντας έτσι σοβαρό πρόβλημα.
Υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα αλλά εμείς φροντίζουμε τα έξοδα της ομάδας να κινούνται σε λογικά πλαίσια. Δεν δουλεύουμε με μισθοφόρους» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ολύμπου ο οποίος αναφέρθηκε και στο νέο μεταγραφικό αστέρι της ομάδας τον αδελφό του Σενεγαλέζου Παπ Σιλά.
«Ο αδελφός του Σιλά, Μπούνα είναι κλάσεις ανώτερος. Στην κατηγορία που θα παίξει με μας αδικείται, γι’ αυτό πιστεύω ότι θα κάνει σίγουρα μεταγραφή σε επαγγελματική ομάδα» κατέληξε ο Γιώργος Μάλτζαρης.
Στον πάγκο του Ολύμπου Λάρισας θα βρίσκεται φέτος ο Γιώργος Τζιμόπουλος. Είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε το δύσκολο έργο να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.
«Ο σκοπός είναι να κάνουμε μία ομάδα δημιουργική με σωστές βάσεις και υποδομή για να είναι πιο ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας το οποίο αναμένεται πιο συναρπαστικό. Με άλλα λόγια ο βασικός μας στόχος είναι η άνοδος» είπε ο Γιώργος Τζιμόπουλος και συνέχισε:
«Είναι ένας στόχος δύσκολος αλλά μέσα από τη σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Άλλωστε τίποτα δεν είναι εύκολο.
Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ, πιστεύω ότι φαβορί θα υπάρξουν. Η μία ομάδα θα είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα με στόχο την άνοδο και από κει και πέρα θα είμαστε εμείς και όποιες άλλες ομάδες έχουν υψηλούς στόχους. Πιστεύω ότι φέτος θα διεξαχθεί ένα πιο συναρπαστικό και πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα σε σχέση με πέρυσι».
ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΒΟΜΒΑ
ΜΕ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΟΜΟΓΕΝΗ
Ο Όλυμπος Λάρισας είναι αναμφισβήτητα η ομάδα των μεταγραφικών εκπλήξεων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας. Η αρχή έγινε με τον Σενεγαλέζο επιθετικό Παπ Σιλά πέρυσι και ακολούθησε ο αδελφός του Μπούνα που θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολύμπου στο φετινό πρωτάθλημα. Οι εκπλήξεις ωστόσο δεν σταματούν εδώ καθώς οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση Γεωργιανού ομογενή μέσου που ακούει στο όνομα Γιώργου Καγκιασβίλη.
Συγκεντρωτικά μέχρι τώρα αποκτήθηκαν (εκτός των προαναφερομένων) οι Σκέντζας Π., Γκουζιώτης, Μουλάς, Μπολίκας και Μάλτζαρης Ι., ενώ από τα τμήματα υποδομής προωθήθηκαν οι Βαλδούμας, Βερβέρας, Μούμος Γ. και Παππάς. Τέλος αποχώρησαν οι Ζαφειρίου, Περτσίνης, Ντούτσκα, Παπαδημητρίου, Μαρκίν και Α. Βιλανάκης.
ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Αισιοδοξία για την άνοδο της ομάδας στην Α’ ΕΠΣΛ επικρατεί στους κόλπους των παικτών του Ολύμπου Λάρισας. Ας δούμε τι δήλωσαν ορισμένοι εξ αυτών:
Κ. Ρουμελιώτης: «Πρώτα απ’ όλα εύχομαι υγεία σε όλους. Ο Όλυμπος διαθέτει ένα καλό σύνολο που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και ο στόχος είναι πάντα η άνοδο. Είναι ένας δύσκολος στόχος αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με σκληρή δουλειά όλα γίνονται».
Χρ. Γκουζιώτης: «Καταρχάς ευχόμαστε καλή επιτυχία και να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Από κει και πέρα να κάνουμε ό,τι καλύτερο σε όποια διοργάνωση κι αν μετέχουμε με στόχο την άνοδο. Πέρσι στην Α1 ΕΠΣΛ είδαμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα που με λίγη προσπάθεια απ’ όλους μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο».
Κ. Μούμος: «Ο στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Α’ Ερασιτεχνική αφού δεν αρμόζει στην ομάδα η κατηγορία στην οποία αγωνίζεται τώρα. Όσο καλύτερη προετοιμασία κάνουμε τόσο πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα για μας. Από θέμα παικτών είμαστε αρκετά καλά για την κατηγορία και πιστεύω ότι από μας εξαρτάται το να ανεβούμε ή όχι».
Τ. Μάντζας: «Δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να ανεβάσουμε την ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος μας τον οποίο πιστεύω με σκληρή δουλειά ότι μπορούμε να τον πετύχουμε. Προσωπικά φέτος πιστεύω να κάνω καλύτερο πρωτάθλημα γιατί πέρυσι δεν πήρα πολλά παιχνίδια αλλά φέτος θα δουλέψω σκληρά για να καταφέρω ό,τι καλύτερο για μένα και την ομάδα μου».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass