Ο ΑΟ ΡΑΨΑΝΗΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ Α1 ΕΠΣΛ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ξένοι στον... τόπο τους

* ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΡΑΨΑΝΗ * ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2010 21:19 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:10
 Ξένοι στον ίδιο τους τον τόπο θα είναι φέτος οι άνθρωποι του ΑΟ Ραψάνης. Η ομάδα που ανέβηκε στην Α1 ΕΠΣΛ από την Β’ μετά από μεγάλη προσπάθεια θα έχει να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στη σεζόν που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό. Όλοι οι παίκτες είναι Ραψανιώτες που ζούνε στην πόλη της Λάρισας και έτσι η ομάδα θα προπονείται σε γήπεδα της ευρύτερης περιοχής. Όμως την ημέρα του αγώνα θα πάνε στη Ραψάνη για να αγωνίζονται εκεί. Ουσιαστικά λοιπόν θα παίζουν κάθε αγώνα εκτός έδρας...
Η «Ε» επισκέφτηκε μια προπόνηση της ομάδας. Τους βρήκαμε στο γήπεδο του Πλατυκάμπου. Με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή της ο τεχνικός Θανάσης Σδούγγας προσπαθεί να κάνει ένα ομοιγενές σύνολο που θα σταθεί με αξιοπρέπεια στη νέα δύσκολη αυτή κατηγορία.
Ο προπονητής μας είπε: «Πέρυσι είχαμε πολλά προβλήματα. Φτάσαμε στο σημείο ακόμα και να διαλυθούμε. Φέτος προσπαθούμε να φτιάξουμε την ομάδα όπως μπορούμε. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Το σοβαρότερο είναι πως δεν έχουμε έδρα να προπονηθούμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου που μας βοηθάει πάρα πολύ και έχουμε μια άψογη συνεργασία. Έχουμε πολλά νέα παιδιά. Την κατηγορία τη γνωρίζουμε αλλά είπα και πάλι πως το πρόβλημα είναι πως αλλού κάνουμε προπονήσεις και στη Ραψάνη πάμε να δίνουμε τα ματς.
Ουσιαστικά δηλαδή είναι σαν να παίζουμε κάθε αγωνιστική εκτός έδρας.
-Παρόλα αυτά αντιστέκεστε...
*Αντιστεκόμαστε διότι είμαστε ορεινή ζώνη. Θέλουμε να υπάρχει ομάδα και θέλουμε να υπάρχει εκπροσώπηση. Το παλεύουμε πάρα πολύ με τους Ραψανιώτες που μένουν στη Λάρισα. Φέτος θα λειτουργήσουμε έτσι. Του χρόνου με τον Καλλικράτη φοβάμαι ότι θα γίνουν συγχωνεύσεις και πώς θα λειτουργήσουν τα σωματεία δεν το ξέρει κανένας.
- Ο στόχος ποιος είναι για τον ΑΟ Ραψάνης;
*Ο στόχος μας λογικά είναι να μπορέσουμε να επιβιώσουμε σε αυτή την κατηγορία. Να μείνουμε στην Α1 και του χρόνου βλέπουμε. Κάναμε 13-14 μεταγραφές. Ήρθαν πάρα πολύ καινούριοι. Τουλάχιστον 80% ανανέωση. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα.
Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
Λίγο πιο δίπλα του ήταν και ο γενικός αρχηγός Βασίλης Παπακώστας που τόνισε: «Στόχος μας είναι να κρατηθούμε στην κατηγορία και παράλληλα να παίξουμε ωραία ποδόσφαιρο. Βέβαια δεν ξεχνάμε να κοιτάμε και προς τα ταλέντα τα οποία θέλουμε να βγάλουμε. Το πρόβλημα που έχουμε είναι πως κάνουμε προπονήσεις εκτός Ραψάνης. Τα παιδιά τα καταφέρνουν ωστόσο μια χαρά. Δείχνουν διάθεση και μαζεύονται στο γήπεδο της Γαλήνης και προσπαθούν. Οι χιλιομετρικές αποστάσεις δεν μας πτοούν».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass