ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δηλώσεις στις 30 Μαΐου!

* Έξω φρενών με τους τζαμπατζήδες * Κόπηκαν 2.995 εισιτήρια με 6.500 φιλάθλους

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2015 10:22

Του Σωτ. Κέλλα

Η νίκη της ΠΑΕ ΑΕΛ στο ξεκίνημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας με 3-0 επί της Λαμίας έφερε ενθουσιασμό στον κόσμο, κυρίως με την αποτελεσματικότητα των παικτών (ιδίως του Μαρουκάκη), που βλέπει ότι η ομάδα φέτος έχει ελπίδες για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Κύρια στοιχεία είναι η ταχύτητα, η αγωνιστική πειθαρχία και πάνω απ’ όλα το αδιάκοπο τρέξιμο των ποδοσφαιριστών σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Παράλληλα η νίκη συνδυάστηκε με την επιστροφή μετά από δύο χρόνια στο Ael Fc Arena που χθες είχε 6.500 κόσμο και παρά τη συνεχή βροχόπτωση παρακολούθησαν όλοι την αναμέτρηση χωρίς ομπρέλες και αδιάβροχα. Αν αυτό το παιχνίδι γινόταν στο Αλκαζάρ ο κόσμος δεν θα ήταν ούτε 2000 με δεδομένο ότι υπάρχει μόνο ένα στέγαστρο.

Αυτό όμως που δείχνει να εξόργισε τον πρόεδρο της ομάδας(λογικά από την Παρασκευή μετά τη γενική συνέλευση που θα γίνει) Αλέξη Κούγια ήταν οι τζαμπατζήδες που μπήκαν καθώς κόπηκαν μαζί με τα εισιτήρια διαρκείας 2.995 εισιτήρια κάτι που τον αναγκάζει να πάρει μέτρα.

Μάλιστα η ομάδα από την πρεμιέρα είχε ζημιά πάνω από επτά χιλιάδες ευρώ με δεδομένο ότι οι εισπράξεις ήταν 26.000 ευρώ και οι κρατήσεις είναι 40%, 3500 ευρώ πήραν διαιτητές και παρατηρητές, 1400 η ασφάλεια του γηπέδου, 500 ευρώ τα λειτουργικά έξοδα, 1000 ευρώ ο καθαρισμός και 15.000 ευρώ η «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» μετά την ειδική συμφωνία των πρώτων αγωνιστικών.

Μάλιστα για να είναι βιώσιμο το εγχείρημα απαιτούνται όπως έλεγε ο κ. Κούγιας πάνω από 4.000 εισιτήρια ανά αγώνα και αυτό θα συνέβαινε προχθές αν δεν υπήρχαν τόσοι τζαμπατζήδες.

ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ

Στο μεταξύ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και με δεδομένο ότι ακολουθεί ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό άρχισε η επιχείρηση προσγείωση. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά τη λήξη ο κ. Κούγιας πήγε αμέσως στα αποδυτήρια και αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες τους είπε ότι δηλώσεις πρέπει να κάνουν στις 30 Μαΐου και όχι τώρα. Αυτός ήταν και ο λόγος που κανείς ποδοσφαιριστής δεν προχώρησε σε δηλώσεις πλην του Γιοβάνοβιτς που ήταν στη συνέντευξη Τύπου και έκανε περισσότερο χρέη διερμηνέα του Ντόστανιτς παρά να τοποθετηθεί ο ίδιος.

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ 5ΕΥΡΟ

Στο μεταξύ πολλά παράπονα ακούστηκαν και μεταφέρθηκαν για τα 5 ευρώ που πληρώνουν τα παιδιά των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας. Από τη «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» έγινε γνωστό ότι η τιμολογιακή πολιτική των εισιτηρίων είναι αποκλειστικά της ΠΑΕ ΑΕΛ ενώ ο κ.Κούγιας μας είπε ότι θα δοθούν διευκρινίσεις για το θέμα αυτό με ανακοίνωση που θα υπάρξει εντός των ημερών.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Νο2

Στον προχθεσινό αγώνα είχαμε και την αποβολή του τεχνικού διευθυντή στο πρώτο μέρος του Θωμά Κυπαρίσση για διαμαρτυρία σε μια κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Μπουντόπουλος ενώ πληροφορίες θέλουν να υπήρχε και μια λεκτική αψιμαχία μεταξύ του τεχνικού (μέχρι χθες...) της Λαμίας Σούλη Παπαδόπουλου και του Θωμά Κυπαρίσση ως συνέχιση της διαμάχης στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Λαμία. Μάλιστα ο Παπαδόπουλος ρωτούσε τον Κυπαρίσση πού ήταν πέρυσι όταν η ομάδα έκανε προσπάθεια να ανέβει και δεν τον γνωρίζει... Αυτό συνέβη όταν ο Κυπαρίσσης πήγε να χωρίσει κάποιους παίκτες στη Λαμία και της ΑΕΛ και επενέβη ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Πάντως και οι δυο δεν έδωσαν συνέχεια στο επεισόδιο...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass