ΛΑΜΙΑ

«Στο ίδιο έργο θεατές»

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2015 10:23

Με ανακοίνωση με τίτλο "Στο ίδιο έργο θεατές;" που εξέδωσε η ΠΑΕ Λαμία κάνει έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του ρέφερι στο εκτός έδρας παιχνίδι της Football League με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας

«Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ δυστυχώς πρωταγωνιστές δεν ήταν μόνο οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι διαιτητές. Οι λάθος αποφάσεις του κ. Φωτιάδη στέρησαν από την ομάδα μας την ευκαιρία να διεκδικήσει και να παλέψει το παιχνίδι. Ενώ το σκορ ήταν 1-0 ακυρώνει καθαρό γκολ για επιθετικό φάουλ, ενώ αρχικά είχε δείξει σέντρα και επίσης αφήνει την ομάδα με 10 παίκτες από το 60΄ με μια ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα. Αδιάψευστος μάρτυρας και το βίντεο του αγώνα. Παρακαλούμε λοιπόν την ΚΕΔ να λάβει γνώση και να επιληφθεί του όλου θέματος για να περιοριστούν όσο είναι δυνατόν τα ενδεχόμενα "ανθρώπινα" λάθη και στο φετινό πρωτάθλημα για να μην γίνουμε πάλι στο ίδιο έργο θεατές...».

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Σούλης Παπαδόπουλος αποτελεί «παρελθόν» από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας, μετά μόλις από ένα παιχνίδι της νέας σεζόν, καθώς μετά την ήττα από την ΑΕΛ, η διοίκηση αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό. Χθες το πρωί ο Σάκης Τσικνής εκπροσωπώντας τη διοίκηση, έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας και πριν την έναρξη, ανακοίνωσε στον Σούλη Παπαδόπουλο, την απόφαση να μην συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass