ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΩΝ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ»

Π. Παπαϊωακείμ: «Σοβαρή ομάδα η Ολύμπια»

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2008 2:57 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:20
Στη σοβαρότητα της Ολύμπια, τόσο στον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισε, όσο και στον τρόπο με τον οποίο κινείται στην Α1 αναφέρθηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Παντελής Παπαϊωακείμ. «Η Ολύμπια έδειξε τις τελευταίες δέκα ημέρες ότι κινείται με σοβαρότητα για την απόκτηση μου, γεγονός που έπαιξε καταλυτικό ρόλο και στην απόφασή μου να υπογράψω για την καινούρια χρονιά. Πέραν αυτού, όμως, η Ολύμπια έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι μια σοβαρή ομάδα, που κάνει πολύ συστηματική δουλειά, ιδιαίτερα με τους Έλληνες παίκτες στους οποίους δίνει χρόνο συμμετοχής και προσπαθεί να τους προωθήσει. Είμαι βέβαιος ότι αυτό οφείλεται και στον προπονητή της Ολύμπια τον Γ. Μπαρτζώκα, ο οποίος επιμένει σε μια λογική που ευνοεί την ανάδειξη των νέων παικτών και των Ελλήνων κυρίως. Είμαι λοιπόν πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω με το Γ. Μπαρτζώκα σε μια ομάδα που έχει αποδείξει τη σοβαρότητά της, έχει ξεκάθαρους στόχους και κινείται στο χώρο με οργάνωση και σοβαρότητα» κατέληξε ο Παντελής Παπαϊωακείμ η παρουσία του στη λαρισινή ομάδα αναμένεται αγωνιστικά να ενισχύσει αρκετά τη front line της Ολύμπια.
Η ΚΑΕ Ολύμπια θα παρουσιάσει επίσημα το νέο μεταγραφικό της απόκτημα σήμερα στις 12 το μεσημέρι σε ειδική εκδήλωση στα γραφεία της ΚΑΕ στην οδό Ηλιοδώρου 10 παρουσία του τεχνικού Γιώργου Μπαρτζώκα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass