ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΑΒΟ

Πανελλήνιοι ποδηλατικοί αγώνες Μ.Τ.Β. 2008

* ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΕΤΑΓΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Π.Γ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2008 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:20
Ξεκίνησε χθες, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας (Μ.Τ.Β.), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Παρουσία του δημάρχου Νέσσωνος Νίκου Γερογιάννη, του προέδρου του Α.Ο.Δ.Ν. Παντελή Νταναβάρα , δημοτικών συμβούλων και παραγόντων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας όπως του μέλους Δ/Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Λιατσή Διονύση, του Ομοσπονδιακού προπονητή (Μ.Τ.Β.) κ. Ρώμα Σταμάτη, του αλυτάρχη αγώνων κ. Ρήγα Χαράλαμπου.
Με τον αγώνα σκυταλοδρομίας να διεξάγεται σε μια διαμορφωμένη με όλες τις προδιαγραφές πίστα, οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας, ΤΕΔΚ Ν. Λάρισας, Α.Ο.Δ. Νέσσωνος και Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας προσπαθούν να αναδείξουν τις δυνατότητες αθλητικής πίστας του ορεινού όγκου του Κισσάβου σε μόνιμη βάση των αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας.
Για την ιστορία της διοργάνωσης, με σειρά κατάταξης τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Α.Σ. Πρωτέα Αθηνών με χρόνο 1:06:56, δεύτερη η ομάδα του Π.Γ.Σ. Λάρισας με χρόνο 1:09:41, τρίτη η ομάδα του Π.Ο. Πατρών με χρόνο 1:10:13, τέταρτη η ομάδα του Α.Ο. Θησέα Αθηνών με χρόνο 1:10:56, έκτη η ομάδα του Π.Α.Σ. Τρικάλων Ασκληπιός με χρόνο 1:12:53, έβδομη η ομάδα Π.Ο. Χανίων Τάλως Ν. Κυδωνίας με χρόνο 1:13:25 και έβδομη η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. με χρόνο 1:17:20. Τις απονομές αντίστοιχα πραγματοποίησαν ο προϊστάμενος Φυσικής Αγωγής ν. Λάρισας για λογαριασμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης κ. Βασίλης Κούργιας, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής του Μ.Τ.Β. κ. Σταμάτης Ρώμας και ο πρόεδρος του Π.Ο.Δ. Νέσσωνος κ. Κώστας Δοξαράς .
Τελειώνοντας, αξίζει να αναφερθεί η καθοριστική παρουσία του προέδρου του Γυμναστικού Ποδηλατικού Συλλόγου Λάρισας κου Μίλτου Μαυρίκου, του γραμματέα του Συλλόγου κ. Σάββα Τσοπούρογλου καθώς και του προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Συκουρίου κ. Γρηγόρη Γούλα για την πυροσβεστική κάλυψη της εκδήλωσης, καθώς και του ιατρού της Ορθοπεδικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Παρίδη.
* Σήμερα οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί και το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν είναι πολύ μεγάλο.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1