ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Μ.Τ.Β 2008 ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Αδρεναλίνη και θέαμα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2008 21:29 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:21
Συνεχίστηκε χθες Σάββατο για δεύτερη ημέρα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας (Μ.Τ.Β) στη Σπηλιά Κισσάβου, παρουσία του Αντινομάρχη Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας κ. Αντώνη Δραμαλιώτη, του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Παύλου Παπαδόπουλου, του Δημάρχου Νέσσωνος κ. Νίκου Γερογιάννη, του προέδρου του Α.Ο.Δ. Νέσσωνος κ. Παντελή Νταναβάρα, δημοτικών συμβούλων και παραγόντων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.
Σε μία εντυπωσιακή και αρκετά δύσκολη διαδρομή οι αθλητές υπερέβαλαν εαυτούς για να κατακτήσουν μια θέση στο βάθρο των νικητών. Ο αγώνας είχε έντονο το στοιχείο του συναγωνισμού και υπήρχαν συνεχείς εναλλαγές των θέσεων καθ΄ όλη τη διάρκειά του.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας διεξήχθησαν τα αγωνίσματα των Γυναικών, Εφήβων, Παίδων και Νεανίδων και τα αποτελέσματα είναι τα εξής:
Στην κατηγορία των γυναικών πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Διακάκη Ελένη του Π.Ο. Ρόδου Ιάλυσος με χρόνο 2:01:27, με δεύτερη την Χατζηστύλη Αθηνά του Π.Ο. Κορωπίου με χρόνο 2:07:47 και τρίτη τη Δρίβα Ντόνκα του Π.Ο. Ρόδου Ιάλυσος με χρόνο 2:09:36.
Στην κατηγορία των εφήβων πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Κοκοβίκας Αλέξης του Π.Ο. Πατρών με χρόνο 1:48:01, με δεύτερο τον Τακίδη Χαράλαμπο του Α.Σ. Πρωτέα με χρόνο 1:51:53 και τρίτο τον Ταχόπουλο Νικόλαο του Β.Α.Ο με χρόνο 1:56:49.
Στην κατηγορία των παίδων πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Αμουτζιάς Αθανάσιος του Β.Α.Ο. με χρόνο 1:17:03, με δεύτερο τον Αντωνιάδη Δημήτριο του Α.Σ. Μαχητές Πεύκων με χρόνο 1:21:02 και τρίτο τον Χιώνη Παναγιώτη του Π.Ο. Πατρών με χρόνο 1:22:43.
Στην κατηγορία των νεανίδων πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Πλεσιώτη Δήμητρα του Α.Σ. Ποδηλάτης Ελ. Κορδελιού.
Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Αντινομάρχης Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας κ. Δραμαλιώτης Αντώνης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Παπαδόπουλος Παύλος και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Νέσσωνος κ. Κλωστράκης Βασίλειος .
Οι αγώνες συνεχίζονται και τελειώνουν σήμερα Κυριακή με το αγώνισμα των ανδρών, όπου αναμένεται έντονος συναγωνισμός λόγω της μεγάλης συμμετοχής (53) αθλητών. Ώρα έναρξης του αγώνα είναι η 09:00 π.μ.      
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass