ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ Γ.Σ.

Υπογράφει ο Δημήτρης Καραδολάμης

* ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΝ. ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ * «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΤΑΛΟΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2008 3:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:21
Αυξάνονται και πληθαίνονται οι παίκτες της ΑΕΛ Γ.Σ. και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς. Μετά τους Λάππα, Μανωλόπουλο, Τσιαρέλη, Παπανικολάου που υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας με τους «βυσσινί» σήμερα θα υπογράψει ένας ακόμη παίκτης και αυτός είναι ο 21χρονος ύψους 2.04 Δημήτρης Καραδολάμης.Ο Καραδολάμης έμεινε ελεύθερος από τον Αρη και ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Βαγγέλης Αλεξανδρής τον έπεισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ Γ.Σ.
Ο νεαρός παίκτης έχει περάσει απ΄ όλες τις εθνικές μπάσκετ (πλην των Ανδρών βέβαια) και θεωρείται από τους πλέον ταλαντούχους.
* * *
Οι μεταγραφές της ΑΕΛ Γ.Σ. θα συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς έχουν υπογράψει ήδη ο Ζάρας (έπαιζε πέρυσι στο CBS και ο Παναγιώτης Καραβανάς.
Ο πρώτος θα ανακοινωθεί μόλις έρθει στη Λάρισα ενώ ο δεύτερος περιμένουν οι άνθρωποι της διοίκησης της ΑΕΛ Γ.Σ. να ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Ο ύψους 2.12, 23χρονος Παναγιώτης Καραβανάς πέρυσι ως αλλαγή του Τσέρανιτς έκανε πολύ καλή χρονιά πετυχαίνοντας 52 πόντους με 11/15 βολές, 19/42 δίποντα και 1/2 τρίποντα, πήρε 35 ριμπάουντ και έκανε 7 κοψίματα.
ΜΑΤΑΛΟΝ – ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
«Βυσσινί» θεωρούνται και ο Μάριος Ματαλόν με τον Γιώργο Αποστολίδη.
Ο Μάριος Ματαλόν έχει αυτή τη στιγμή υποχρεώσεις με την εθνική Νέων αλλά υπάρχει η συγκατάθεσή του για τη μεταγραφή του στην ΑΕΛ Γ.Σ. και μόλις πάρει άδεια από τις διεθνείς υποχρεώσεις του (ως γνωστόν η εθνική Νέων φέτος αγωνίζεται στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Λετονία) θα βρεθεί στη Λάρισα για την υπογραφή του συμβολαίου του.
Ο Αποστολίδης αποτέλεσε «μήλο της έριδος» για πολλές ομάδες (ανάμεσά τους και ο Κολοσσός Ρ. με τον Αρη) αλλά τελικά η ΑΕΛ Γ.Σ. δείχνει να τον κερδίζει ως δανεικό από τον Ολυμπιακό και μάλιστα χθες σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο μάνατζέρ του Μηνάς Ζουκμενίδης με τον τεχνικό της ΑΕΛ Γ.Σ. Βαγγέλη Αλεξανδρή τόνισε ότι είναι θέμα ημερών η υπογραφή του συμβολαίου του.
Ετσι λοιπόν ολοκληρώνεται το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΛ Γ.Σ. για τη νέα αγωνιστική περίοδο (σ΄ αυτό πιθανόν να προστεθεί και ο Σλούκιας που έπαιζε πέρυσι στο Μαντουλίδη) και πλέον ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα στραφεί στην απόκτηση δύο Αμερικανών και ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπισθεί ένας ψηλός που έπαιζε πέρυσι σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και είχε πολύ καλά στατιστικά.
* * *
Πέρυσι με τα χρώματα του Αρη ο Καραδολάμης αγωνίσθηκε σε πέντε παιχνίδια.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass