* ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ

Επιτυχημένο το 1ο Αθλητικό Τουρνουά Συμβουλίου Νέων Δήμου Ελασσόνας

*ΣΗΜΕΡΑ, ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΤΕΝΙΣ ΚΩΣΤΑ ΒΑΖΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ *ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2008 3:07 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:21
ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Μεγάλο αριθμό αθλητών και φιλάθλων συγκεντρώνει το 1ο Αθλητικό Τουρνουά που πραγματοποιείται από το Συμβούλιο Νέων Δήμου Ελασσόνας στο χώρο του Αναψυκτηρίου της πόλης, κάθε απόγευμα, μιας διοργάνωσης που αγκαλιάστηκε με θέρμη από την τοπική κοινωνία, αφού είναι και η «παρθενική» δραστηριότητα του νεοσύστατου Συμβουλίου Νέων
Οι αθλητικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 8 Ιουλίου και ολοκληρώνονται σήμερα Δευτέρα. Το συγκεκριμένο τουρνουά περιλαμβάνει αγώνες μπάσκετ 4Χ4, αντισφαίρισης, beach volley, ποδηλασίας και επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
Να σημειωθεί ότι την όλη οργάνωση του τουρνουά έχει αναλάβει το συμβούλιο νέων του Δήμου Ελασσόνας, με τη βοήθεια πολλών εθελοντών, αλλά και αρκετών χορηγών.
Όπως έγινε γνωστό, οι τελικοί των αγωνισμάτων θα διεξαχθούν σήμερα(μετά τις 6.30 μ.μ.), ενώ το τουρνουά θα κλείσει αύριο το βράδυ με τις απονομές στους νικητές και στους διακριθέντες, αλλά και με συναυλία του συγκροτήματος «Busy Tone».
Τις εκδηλώσεις της Ελασσόνας υποστηρίζουν οι χορηγοί: “Bike Park” Γκατζιούρας Στέφανος - κατάστημα ποδηλασίας και αθλητικών οργάνων, “4s” Αθανάσιος Πιτένης – κατάστημα αθλητικών ειδών, Φροντιστήρια Μ.Ε.: Ανοδικό, Δημ. Κωστούλη, Τσιαντέ, Εκπαιδευτικός Οργανισμός «Ορόσημο», Γυμναστήριο «Ρυθμός και Κίνηση», Ράδιο 2, Πρακτορείο ΟΠΑΠ Θεοδ. – Ιωαν. Καλτέκη, κατάστημα Ηλεκτρικών Αθαν. Νατσιούλης, κατάστημα Οπτικών Κυριλλίδης Κύριλλος, Κάβα Λέκκας, Γραφικές Τέχνες Sprint.
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ
ΤΕΝΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
 
Εξαιρετική είναι η τιμή για την αθλητική Ελασσόνα, που φιλοξενεί αυτές τις ημέρες τον παραολυμπιονίκη του τένις Κώστα Βαζούρα, που δίνει το δικό του μάθημα ζωής στους αγωνιστικούς χώρους της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Ο γνωστός αθλητής ήδη εμφανίστηκε στις εκδηλώσεις του τουρνουά και επισκέφθηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις, δίνοντας ένα πρώτο αναγνωριστικό αγώνα με «αντίπαλο» τον πρόεδρο του Συμβουλίου Νέων Δήμου Ελασσόνας – πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ και προπονητή τένις κ. Θανάση Κυριλλίδη, στο πλαίσιο του αγώνα επίδειξης που θα δώσει σήμερα Δευτέρα, στις 7.30 το απόγευμα, με τον ίδιο «αντίπαλο», στο χώρο του Αναψυκτηρίου.
Να σημειωθεί ότι αγώνας επίδειξης με παραολυμπιονίκη τένις πραγματοποιείται ελάχιστες φορές στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει πως οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα το απόγευμα ένα ξεχωριστό και ασυνήθιστο θέαμα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass