ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑ

Πρόταση σε Καστλ, Σούλτσε

* ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΣΙΑΡΑ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2008 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:21
Μετά την απόκτηση του Παντελή Παπαϊωακείμ (θα πάρει για ένα χρόνο 140.000 ευρώ) η Ολύμπια δείχνει να έχει ανεβάσει τον προϋπολογισμό της, αν κρίνουμε ότι έκανε πρόταση σε δύο παίκτες με υψηλά συμβόλαια για απόκτηση, και αυτοί είναι ο Γερμανός Σβεν Σούλτσε (αλλαγή του Νοβίτσκι στην εθνική Γερμανίας) και τον Αμερικανό με διαβατήριο από τη Βοσνία, Τέρελ Καστλ.
Ο Σούλτσε που έπαιξε στο προολυμπιακό τουρνουά που τελείωσε χθες στην Αθήνα έχει γεννηθεί στις 11 Ιουλίου 1978, έχει ύψος 2.08, ζυγίζει 110 κιλά και πέρυσι αγωνίστηκε στον Ουντινέζε έχοντας μέσο όρο στην Ιταλική λίγκα 9,6 πόντους και 2,8 ριμπάουντ.
Έπαιξε 34 παιχνίδια (με μέσο όρο συμμετοχής 21’) έχοντας ποσοστό 70,8% στις βολές (34/48), 55,2% στα δίποντα (48/87) και 44,5% στα τρίποντα (65/146).
Διακρίνεται για την ευστοχία του ενώ έχει αγωνιστεί από 28/4/2003 έως 30/6/2007 στον Αρμάνι Μιλάνου. Αν η Ολύμπια τον αποκτήσει θα μιλάμε για μεγάλη μεταγραφή, μια και είναι ένας παίκτης που λόγω ύψους ξέρει να πετυχαίνει πόντους μέσα και έξω από τη ρακέτα.
Ο δεύτερος παίκτης στον οποίο κατέθεσε πρόταση η Ολύμπια είναι ο 36χρονος Τέρελ Κάστλ που είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό αφού είχε θητεύσει στον Άρη με τα χρώματα του οποίου ξεκίνησε και την περσινή σεζόν πετυχαίνοντας 84 πόντους με 15/25 βολές, 21/43 δίποντα και 9/24 τρίποντα, ενώ έδωσε 38 ασίστ. Έπαιξε 12 παιχνίδια (σύνολο 321’) αλλά αντικαταστάθηκε από τον Ντάριους Ουάσιγκτον.
Ο Καστλ δεν έμεινε άνεργος καθώς πήγε στη Μάλαγα όπου πήγε αρκετά καλά. Οι δύο αυτοί παίκτες αν αποκτηθούν σε συνδυασμό με τους παίκτες που έχει η λαρισινή ομάδα θα την ενισχύσουν σημαντικά.
ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ
ΓΙΑ ΤΣΙΑΡΑ
Όσον αφορά στο θέμα της παραμονής του Γιώργου Τσιάρα, η διοίκηση της Ολύμπια βρίσκεται σε αναμονή αλλά η πρόταση που έκανε στον Σούλτσε δείχνει ότι μάλλον δεν πιστεύει ότι θα παραμείνει ο παίκτης.
Αν καταφέρει, όμως, να έχει στη θέση «4» Σούλτσε και Τσιάρα θα θυμίζει πολύ την Ολύμπια της προπερσινής περιόδου όπου στη συγκεκριμένη θέση ήταν πολύ δυνατή με τον Τσιάρα και τον Πρίντεζη ενώ αν αποκτηθεί ένας καλός Αμερικανός στη θέση «3» τότε ουσιαστικά δείχνει να βάζει πλώρη για πολύ ψηλά.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass